Vluchten
vanaf 296€ p.p.

Bucket list: retourvluchten US Maagdeneiland St. Thomas slechts €296 retour met KLM!

Een deal van , 24. nov. 2018 11:05

Ahoy Piraten!

Ongelofelijk! We hebben zojuist hele goedkope vluchten gevonden naar de Amerikaanse Maagdeneilanden. Deze eilandengroep, bestaande uit Saint Croix, Saint John, Saint Thomas en Water Island, is voor vele een droombestemming. Zo staan de paradijselijke eilanden bekend om een luxe vakantie en huwelijksreis vanwege het tropische klimaat. Je vliegt nu voor slechts €296 al retour (met KLM of Delta) naar het eiland Saint Thomas. Om te profiteren van deze prijs boek je via onze vluchten-tool. Wees er dus snel bij, want zo goedkoop hebben we het nog nooit gezien!

Naar vluchten-tool


Accommodatie

Als je naar de Caribische eilanden gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel prijsvergelijk-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op de Amerikaanse Maagdeneilanden.

Naar hotel-tool

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet al super klinkt, dan wordt het nu nog beter! De Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel.

Kaart aanvragen


Impressie

Bucket list: retourvluchten US Maagdeneiland St. Thomas slechts €296 retour met KLM! - 4

Bucket list: retourvluchten US Maagdeneiland St. Thomas slechts €296 retour met KLM! - 2
Bucket list: retourvluchten US Maagdeneiland St. Thomas slechts €296 retour met KLM!

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Bucket list: retourvluchten US Maagdeneiland St. Thomas slechts €296 retour met KLM!