Vluchten
vanaf 300€ p.p.

Canada dreaming: retourvluchten naar Toronto en Vancouver vanaf slechts €300

Een deal van , 18. okt. 2017 16:06

Arrr Piraten!

We hebben weer mooie tickets gevonden. Dit keer kun je voor een zeer scherpe prijs naar het adembenemende Canada, want je kunt zowel naar Toronto (€300) als Vancouver (€359) voor een zacht prijsje. Dus altijd al de Niagara Falls willen checken of je willen vergapen aan Lake Moraine? Dan is dit je kans! Tickets zijn te boeken van januari tot en met juni, vertrek is vanaf Brussel. Vluchten worden onder andere uitgevoerd door Delta, KLM en Air France (kan verschillen per datum)

Let op: het betreft in sommige gevallen zogenaamde Rail & Fly tickets. Dit betekent dat je in Brussel de trein pakt naar bijvoorbeeld de luchthaven van Amsterdam of Parijs. Deze treinreis is verplicht en kan niet overgeslagen worden. Opstappen in Amsterdam of Parijs geldt als een no-show en dit betekent dat je tickets geannuleerd zullen worden.

vanaf
300€
p.p.

Deal Info Tijdperk: 12. jan. 2018 - 15. jun. 2018

Origine
Brussel
Bestemming
Toronto, Vancouver

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Canada kan van januari tot en met juni 2018 al vanaf €300. Je vertrekt vanaf Brussel omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar Toronto en Vancouver wilt vliegen. Let op: het kan hier een Rail & Fly ticket betreffen. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Canada dreaming: retourvluchten naar Toronto en Vancouver vanaf slechts €300 - 10

Accommodatie

Als je naar Canada gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Canada

Naar hotel-tool

Impressie

Canada dreaming: retourvluchten naar Toronto en Vancouver vanaf slechts €300 - 8
Canada dreaming: retourvluchten naar Toronto en Vancouver vanaf slechts €300 - 6
Canada dreaming: retourvluchten naar Toronto en Vancouver vanaf slechts €300 - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Canada dreaming: retourvluchten naar Toronto en Vancouver vanaf slechts €300 - 2

Canada dreaming: retourvluchten naar Toronto en Vancouver vanaf slechts €300

Canada dreaming: retourvluchten naar Toronto en Vancouver vanaf slechts €300