Vluchten

Cheap cheaper Hong Kong! Retourvluchten slechts €339 incl. ruimbagage

Een deal van , 22. jul. 2019 20:00

Retourtjes naar Hong Kong zijn nu in de aanbieding. Staat deze bestemming al een tijdje op je bucketlist? Dan is dit het moment om op reis te gaan naar het land van de bijzondere tradities, een rijke geschiedenis en uiteraard een boel gekke Chinese gewoontes! Elke reisliefhebber wil dit land toch wel een keertje bezocht hebben. Maar let op; boek je ticket op tijd, want de prijzen kunnen snel omhoog schieten.

Düsseldorf
Air China
Uitzonderlijk laag geprijsde retourtickets Hong Kong
16. sep. 2019 - 31. mei. 2020
Ruimbagage: 23 kg
Insider tips Hong Kong

1. Vermaak je op de gezellige straatmarkten

Hong Kong is de perfecte plek om te shoppen totdat je erbij neervalt. Zo vind je in Kowloon de populaire Temple Street Night Market, waar je verschillende handgemaakte souvenirs, kunstwerken en kleding kan kopen. Het voordeel van deze drukke straatmarkt is dat de verkopers vaak engels spreken. Een andere bekende straatmarkt is de Ladies Market in Mongkok. Hier vind je accessoires, kleding, tassen en andere koopjes voor in je garderobe. Wil je liever antique shoppen? Dan raden we je aan de Cat Street Market een bezoekje te brengen. Tip: vergeet uiteraard niet te proeven van de heerlijke streetfood!

2. Bezoek Lantau Island

Het grootste eiland van Hong Kong staat volledig in het teken van landbouw en en visserij. Neem bijvoorbeeld de kabelbaan en geniet van het uitzicht op de groene heuvels van het eiland. Bezoek in Ngong Ping het Po Lin klooster en loop uiteraard door naar de bronzen Tian Tan Boeddha. Let op: je moet wel even 268 trappen beklimmen om naar boven te gaan. Dit is het natuurlijk allemaal waard!

3. Culinair genieten in restaurants

Ook voor de culinaire liefhebbers is Hong Kong een geweldige bestemming. Nergens in de wereld kan je zo goedkoop bij een Michelinster restaurant eten als bij Tim Ho Wan. Dit restaurants is vooral populair door de Dim Sum gerechten. Wil je liever Pekingeend proberen? Dan moet je zeker naar het Michelinster restaurant Kam's Goose, dit familierestaurant staat bekend als één van de beste plekken om dit traditionele gerecht te eten. Houd overigens bij zulke restaurants wel rekening met lange wachttijden. Uiteraard zijn er in Hong Kong ook genoeg huiskamerrestaurants waar je authentieke gerechten kunt vinden.

Impressie

Bijzonder! Goedkope vliegtickets Hong Kong - retour vanaf Amsterdam nu slechts €350 - 6
Bijzonder! Goedkope vliegtickets Hong Kong - retour vanaf Amsterdam nu slechts €350 - 4

Bijzonder! Goedkope vliegtickets Hong Kong - retour vanaf Amsterdam nu slechts €350 - 2Cheap cheaper Hong Kong! Retourvluchten slechts €339 incl. ruimbagage