Cheap naar de Filipijnen: retourvluchten vanaf €361

Een deal van , 20. jul. 2018 8:00

Ahoy Piraten,

De Filipijnen! Bij de meesten alleen bekend van foto's. Dat is natuurlijk jammer, maar daarom hebben wij een mooi reisje naar de Filepijnen voor je samen gesteld. Je vliegt naar Manilla, wat de perfecte uitgangsbasis vormt voor een mooie rondreis. Bezoek bijvoorbeeld Mactan, Panglao Island of Siargao. Er is genoeg te beleven op de Filipijnen. Je vliegt al voor €361 retour vanuit Amsterdam.

vanaf
361
p.p.

Boek deal Tijdperk: 20. jul. 2018 - 10. sep. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Manilla

Mogelijke vertrekdata

Goedkoop vliegen naar de Filipijnen kan van september t/m december. De goedkoopste opties vertrekken vanuit Amsterdam. In de bovenstaande tabel vind je enkele voorbeelddata. Vluchten worden uitgevoerd door Xiamen Airlines. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar de Filipijnen gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op de Filipijnen.

Naar hotel-tool

Ramada Manila Central. €56 per nacht voor 2 personen. Tripadvisor-score: 4/5

Cheap naar de Filipijnen: retourvluchten vanaf €361 - 19

Cheap naar de Filipijnen: retourvluchten vanaf €361 - 17

Cheap naar de Filipijnen: retourvluchten vanaf €361 - 15

Cheap naar de Filipijnen: retourvluchten vanaf €361 - 13

Cheap naar de Filipijnen: retourvluchten vanaf €361 - 11

Cheap naar de Filipijnen: retourvluchten vanaf €361 - 9

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.