Vluchten
vanaf 344€ p.p.

Cheap naar Shanghai, retourtickets vanaf Schiphol slechts €344!

Een deal van , 28. aug. 2019 12:03

Ahoy Piraat!

Het verre oosten is dichterbij dan ooit, want bezoek het verre Shanghai voor een dichtbij prijsje. Je kunt deze stad al bezoeken voor slechts €344! Vinden we dat goedkoop? Ja, dat vinden we extreem goedkoop! Zulke vluchtprijzen vinden we niet vaak, dus wees er snel bij en geniet van de oostelijke zijde. Shanghai staat bekend als zeer moderne stad met vele skyscrapers, maar je vindt hier ook veel traditionele bouwwerken. Shanghai is de grootste stad van China, waardoor er in deze stad altijd wel wat te beleven valt. Ontdek het nu zelf, met goedkope vluchten vanaf Amsterdam Schiphol!

vanaf
344€
p.p.

Details Tijdperk: 28. aug. 2019 - 31. jan. 2020

Origine
Amsterdam
Bestemming
Sjanghai

Mogelijke reisdata

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Shanghai kan op verschillende data in november. De vluchten worden met name uitgevoerd door Xiamen Air, al kan je ook met KLM vliegen. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Shanghai. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Shanghai gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind je perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Naar hotels

Impressie

Cheap naar Shanghai, retourtickets vanaf Schiphol slechts €344! - 8

Cheap naar Shanghai, retourtickets vanaf Schiphol slechts €344! - 6

Cheap naar Shanghai, retourtickets vanaf Schiphol slechts €344! - 4

Cheap naar Shanghai, retourtickets vanaf Schiphol slechts €344! - 2

Cheap naar Shanghai, retourtickets vanaf Schiphol slechts €344!

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Cheap naar Shanghai, retourtickets vanaf Schiphol slechts €344!