CHEAP! Retourvluchten naar schitterend IJsland voor maar €85

Een deal van , 12. jan. 2018 11:11

Ahoy Vakantiepiraten!

Eerder zagen we al scherp geprijsde tickets naar IJsland, maar deze zijn helemaal lekker! Door een promo bij WOWair vlieg je nu namelijk al voor maar €85 naar het schitterende IJsland! Vulkanen, geisers, imponerende bergketens, warmwaterbronnen en torenhoge watervallen: je vindt het er allemaal! Met een beetje geluk spot je ook nog het Noorderlicht, werkelijk een unieke ervaring. Deze tickets maken het mogelijk om dat allemaal ook nog eens voordelig te doen!

De kortingscode WOWSALE voer je in tijdens het zoeken onder het kopje 'promotiecode' en de korting wordt direct zichtbaar op de geselecteerde vluchten.

vanaf
85
p.p.

Deal info Tijdperk: 15. jan. 2018 - 15. mei. 2018

Origine
Amsterdam, Brussel
Bestemming
Reykjavik

Mogelijke reisdata

Deze promotiecode is te gebruiken tot en met 18 januari, wees er dus snel bij. Kortingen zijn geldig op geselecteerde vluchten tussen 15 januari en 15 mei. Vertrekken is mogelijk vanaf Amsterdam en Brussel. Vluchten worden uitgevoerd door WOWair. Deze budgetmaatschappij brengt je voor bijzonder lage prijzen naar IJsland, maar houd er rekening mee dat in de prijs alleen de vlucht en een kleine reistas zijn inbegrepen. Hierboven vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Op de website van WOWair vind je eenvoudig jouw ideale reisdata.

Naar WOWair

Accommodatie

Als je naar IJsland gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in IJsland. Hieronder vind je nog enkele suggesties voor een verblijf in Reykjavik, de stad waar je land. De een wat luxe, de ander een fantastische locatie: voor ieder wat wils!

Naar hotels


Suggesties

Vibrant Iceland Hostel: 4,5/5 op Tripadvisor - €36 per nacht voor 2 personen

CHEAP! Retourvluchten naar schitterend IJsland voor maar €85 - 25

Geo Hotel Grindavik: 4,5/5 met Certificate of Excellence op Tripadvisor - €79 per nacht voor 2 personen

CHEAP! Retourvluchten naar schitterend IJsland voor maar €85 - 23

Fosshotel Reykjavik: 4/5 met Certificate of Excellence op Tripadvisor - €147 per nacht voor 2 personen

CHEAP! Retourvluchten naar schitterend IJsland voor maar €85 - 21

Impressie

CHEAP! Retourvluchten naar schitterend IJsland voor maar €85 - 19
CHEAP! Retourvluchten naar schitterend IJsland voor maar €85 - 17
CHEAP! Retourvluchten naar schitterend IJsland voor maar €85 - 15
CHEAP! Retourvluchten naar schitterend IJsland voor maar €85 - 13

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.