Vluchten
vanaf 99€ p.p.

Cheap ticket alert! Op naar het epische IJsland: vliegretourtjes NU €99

Een deal van , 13. okt. 2019 12:00

Ahoy piraten!

Op naar een verfrissend avontuur. Op naar het magisch mooie IJsland! We hebben ongelooflijk goedkope vliegtickets gevonden waardoor jij voor een mazzelprijsje de schitterende landschappen, woeste watervallen en prachtige valleien gaat bewonderen.
Je vliegt vanaf Amsterdam naar Reykjavik tussen de maanden december en juni vanaf circa €99 retour. Maar let op; de ticketprijzen kunnen snel stijgen.

Cheap ticket alert! Op naar het epische IJsland: vliegretourtjes NU €99 - 10

Accommodatie

Als je naar IJsland gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in IJsland. Hieronder vind je nog enkele suggesties voor een verblijf in Reykjavik, de stad waar je land. De een wat luxe, de ander een fantastische locatie: voor ieder wat wils!

Naar hotels

Suggesties

Vibrant Iceland Hostel: €23 per nacht

Cheap ticket alert! Op naar het epische IJsland: vliegretourtjes NU €99 - 6

Guesthouse Alfar: €39 per nacht

Cheap ticket alert! Op naar het epische IJsland: vliegretourtjes NU €99 - 4


Impressie

Cheap ticket alert! Op naar het epische IJsland: vliegretourtjes NU €99 - 2

Cheap ticket alert! Op naar het epische IJsland: vliegretourtjes NU €99

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Cheap ticket alert! Op naar het epische IJsland: vliegretourtjes NU €99