Vluchten
vanaf 30€ p.p.

Cheap ticket alert: retourvluchten Jordanië NU €30

Een deal van , 18. okt. 2019 16:00

Ahoy piraten,

Wauw wauw wauw! Staat Jordanië altijd al op jouw lijstje? Je hebt nu de kans om er spotgoedkoop naartoe te vliegen!! We hebben namelijk retourtjes gevonden vanaf Keulen naar Akaba vanaf slechts €30. Eindelijk is daar de kans om een bezoek te brengen aan Petra, op expeditie te gaan in de Wadi Rum woestijn en de spectaculaire Jordan Valley te bewonderen. Wacht niet te lang voordat straks de prijzen gestegen zijn! Je boekt je goedkope retourtje tussen december en februari. Om alles uit je reis door Jordanië te halen adviseren wij een auto te huren. Via onze autohuur-tool kun je alvast je auto verzekeren voor een voordelige prijs!


Accommodatie

Op zoek naar een voordelige accommodatie tijdens je rondreis door Jordanië? Met onze handige hotel-tool kun je gemakkelijk een hotel boeken in bijvoorbeeld Amman en Wadi Rum.

Boek hotel

Jordan Pass

Voordat je vertrekt naar Jordanië is het een goed idee om een Jordan Pass aan te schaffen. Deze pas kost je ongeveer €88 per persoon, maar geeft je veel voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld je visakosten van €45 niet te betalen. Daarnaast krijg je gratis toegang tot Petra (normaliter plus minus €70) en nog 40 andere attracties zoals Wadi Rum en Jerash.

Impressie

Cheap ticket alert: retourvluchten Jordanië NU €30 - 6
Cheap ticket alert: retourvluchten Jordanië NU €30 - 4
Cheap ticket alert: retourvluchten Jordanië NU €30 - 2
Cheap ticket alert: retourvluchten Jordanië NU €30

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Cheap ticket alert: retourvluchten Jordanië NU €30