Vluchten
vanaf 281€ p.p.

Crazy cheap Canada: retourvluchten van Amsterdam naar Toronto vanaf €281

Een deal van , 14. mei. 2019 12:00

Ahoy Piraat!

We hoeven natuurliefhebbers en avonturiers niet meer te vertellen dat Canada op de bucket list moet! Maar wist je dat ook cultuurliefhebbers en stedentrip lovers in dit land op het juiste adres zijn? Boek bijvoorbeeld een goedkope retourvlucht naar Toronto voor slechts €281. Proef hier het lokaal gebrouwen bier en breng een bezoek aan diverse musea. Uiteraard is Toronto ook een goed startpunt voor een onvergetelijke rondreis. Ga eropuit en ontdek het westen van Canada met zijn mooie natuurparken, ongerepte kusten en indrukwekkende bergen. Deze goedkope retourvluchten boek je via onze vluchten-tool.

vanaf
281€
p.p.

Check deze vluchten Tijdperk: 5. nov. 2019 - 24. dec. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Toronto

Mogelijke vertrekdata

Goedkoop vliegen naar Canada kan van november tot en met december 2019. De goedkoopste vluchten vertrekken vanaf Amsterdam naar Toronto. In de bovenstaande tabel vind je enkele voorbeelddata. Vluchten worden uitgevoerd door onder andere British Airways. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Canada gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Canada.

Naar hotel-tool


Impressie Toronto

Crazy cheap Canada: retourvluchten van Amsterdam naar Toronto vanaf €281 - 8

Crazy cheap Canada: retourvluchten van Amsterdam naar Toronto vanaf €281 - 6

Crazy cheap Canada: retourvluchten van Amsterdam naar Toronto vanaf €281 - 4

Crazy cheap Canada: retourvluchten van Amsterdam naar Toronto vanaf €281 - 2

Crazy cheap Canada: retourvluchten van Amsterdam naar Toronto vanaf €281

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Crazy cheap Canada: retourvluchten van Amsterdam naar Toronto vanaf €281