Vluchten
vanaf 341€ p.p.

Crazy cheap naar Cambodja: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €341

Een deal van , 21. jan. 2020 13:00

Ahoy Piraat!

Is Cambodja ook jouw volgende bestemming? Er zijn nu mega goedkope vluchten van Amsterdam naar Phnom Penh: een reisje naar dit prachtige land wordt nu wel erg verleidelijk! Ontdek de prachtige natuur, de langgerekte stranden, het heerlijke eten en natuurlijk het wereldberoemde tempelcomplex Angkor Wat. Boek nu je retourtje voor maar €341!

Let op: je hebt een lange stop in Beijing. Dit is verder geen probleem, je kan hier met een gratis transitvisum ook gewoon een leuk uitje van maken en China van je lijstje afstrepen!

vanaf
341€
p.p.

Check deze deal Tijdperk: 29. feb. 2020 - 6. jun. 2020

Origine
Amsterdam
Bestemming
Phnom-Penh

Crazy cheap naar Cambodja: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €341 - 10

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Cambodja is het goedkoopst in van maart tot en met juni. In dit voorbeeld vlieg je vanaf Amsterdam. Vluchten worden uitgevoerd door China Southern. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Cambodja gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Cambodja.

Naar hotel-tool

Impressie

Crazy cheap naar Cambodja: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €341 - 8

Crazy cheap naar Cambodja: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €341 - 6

Crazy cheap naar Cambodja: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €341 - 4

Crazy cheap naar Cambodja: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €341 - 2

Crazy cheap naar Cambodja: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €341

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Crazy cheap naar Cambodja: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €341