Vluchten
vanaf 341€ p.p.

Crazy cheap naar Cambodja: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €341

Een deal van , 26. jan. 2019 12:00

Ahoy Piraat!

Is Cambodja ook jouw volgende bestemming? Er zijn nu mega goedkope vluchten van Amsterdam naar Phnom Penh: een reisje naar dit prachtige land wordt nu wel erg verleidelijk! Ontdek de prachtige natuur, de langgerekte stranden, het heerlijke eten en natuurlijk het wereldberoemde tempelcomplex Angkor Wat. Boek nu je retourtje voor maar €341!

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Cambodja is het goedkoopst in van maart tot en met juni. In dit voorbeeld vlieg je vanaf Amsterdam. Vluchten worden uitgevoerd door China Southern. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Cambodja gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Cambodja.

Naar hotel-tool

Impressie

Crazy cheap naar Cambodja: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €341 - 8

Crazy cheap naar Cambodja: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €341 - 6

Crazy cheap naar Cambodja: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €341 - 4

Crazy cheap naar Cambodja: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €341 - 2

Crazy cheap naar Cambodja: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €341

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Crazy cheap naar Cambodja: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €341