Vluchten Huurauto's
vanaf 463€ p.p.

Crazy last minute! 9 daagse Fly & Drive Florida slechts €463 incl. vluchten en huurauto

Een deal van , 28. aug. 2019 14:00

Ahoy piraten,

Wat een heerlijk vooruitzicht om binnen enkele weken de roadtrip van je leven te maken! Je zult in Florida sterke Caribische invloeden voelen dankzij o.a. het zachte klimaat en de ontelbare palmbomen. Maar wist je dat je in deze Amerikaanse staat ook vele bijzondere nationale parken kunt bezoeken? Kortom, dit wordt een fantastisch avontuur in The Sunshine State. Met deze deal heb je de vluchten & huurauto al in the pocket, en kun je verblijven waar je maar wilt! Voor het zachte prijsje van €463 zou je wel gek zijn om deze Fly&Drive niet mee te pakken.. Welcome to Miami!

vanaf
463€
p.p.

Details Tijdperk: 1. sep. 2019 - 31. okt. 2020

Origine
Amsterdam
Bestemming
Miami
  • Details

    Crazy last minute! 9 daagse Fly & Drive Florida slechts €463 incl. vluchten en huurauto - 12

    Crazy last minute! 9 daagse Fly & Drive Florida slechts €463 incl. vluchten en huurauto - 10

    Crazy last minute! 9 daagse Fly & Drive Florida slechts €463 incl. vluchten en huurauto - 8

Vertrekdata
Het goedkoopste vertrek vind je op 8 of 12 september; dan betaal je slechts €463 voor deze geweldige deal. Vluchten van Amsterdam en je huurauto zijn inbegrepen. Dit Fly & Drive pakket is gebaseerd op een middenklasse auto, type Fullsize (tijdelijke gratis upgrade).

Accommodatie
Dit is een Fly & Drive, vluchten en een huurauto van goede kwaliteit zijn dus inbegrepen. Dit houdt in dat je er nog accommodatie bij moet boeken. Dit is naar eigen wens, en kan zeer uitlopend zijn. De één verblijft graag in een hostel en maakt gemakkelijk vrienden en de ander geeft liever wat meer geld uit aan bijvoorbeeld een penthouse. Aan jou de keuze! Kijk op onze gemakkelijke hotel tool voor een overzicht aan beschikbare hotels.

Naar hotels Miami

Sfeerimpressie

Crazy last minute! 9 daagse Fly & Drive Florida slechts €463 incl. vluchten en huurauto - 6

Crazy last minute! 9 daagse Fly & Drive Florida slechts €463 incl. vluchten en huurauto - 4

Crazy last minute! 9 daagse Fly & Drive Florida slechts €463 incl. vluchten en huurauto - 2

Crazy last minute! 9 daagse Fly & Drive Florida slechts €463 incl. vluchten en huurauto

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Crazy last minute! 9 daagse Fly & Drive Florida slechts €463 incl. vluchten en huurauto