Vluchten
vanaf 358€ p.p.

Crazy cheap! Retourtickets naar Lima, Peru slechts €358 vanaf Amsterdam

Een deal van , 25. jan. 2019 16:03

Ahoy Piraat!

Het prachtige Peru is binnen handbereik! Want voor slechts €358 heb jij al een retourtje naar Lima te pakken! Je vliegt vanaf Amsterdam. Het prachtige land met unieke bezienswaardigheden zoals de Rainbouw Mountains, Cusco en natuurlijk Mach Picchu. Maak een bijzondere jungletocht of ontdek de kustrook van Peru. Ook heeft de hoofdstad genoeg te bieden om je te vermaken zoals vele musea over de Inca's en imposante kathedralen en paleizen, maar ontdek vooral het prachtige landschap van Peru!

Mogelijke vertrekdata

Goedkope retourvluchten naar Lima, Peru vind je et een vertrekperiode in november 2019. Vluchten worden uitgevoerd door onder andere Aeromexico. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Lima. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Peru te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de hotel tool op onze website.

Naar hotel-tool

Suggesties

In Lima geven we alvast enkele suggesties om enkele dagen te verblijven.

2*-Bertello Bed & Breakfast - Prijs voor een tweepersoonskamer, per nacht

Crazy cheap! Retourtickets naar Lima, Peru slechts €358 vanaf Amsterdam - 12

5*-Plaza Del Bosque Hotel - Prijs voor een tweepersoonskamer, per nacht

Crazy cheap! Retourtickets naar Lima, Peru slechts €358 vanaf Amsterdam - 10

Peru insider tips

1. Magisch Machu Picchu

Machu Picchu is HET wereldwonder van Peru en is de meest bezochte Inca ruïne van het land. Machu Picchu betekent: ‘oude piek’ of ‘oude berg’ in het Quechua (de taal van de Inca's) en was tot 1911 verborgen voor de rest van de wereld. Je kan er op verschillende manieren naartoe: met de trein, met de bus of te voet. Te voet kan je kiezen voor de traditionele Inca Trail waarbij je door de natuur van Peru in 4 dagen naar Machu Picchu loopt, maar let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen dus reserveer op tijd!

2. Cusco dag & nacht

Cusco is de voormalige Inca hoofdstad van Peru en is het startpunt voor alle tours naar Machu Picchu. Het centrum van Cusco is klein en alles is op loopafstand, begin je city trip bijvoorbeeld bij de Plaza de Armas en loop door de prachtige smalle straatjes richting de Qorikancha of naar San Blas. Bezoek de traditionele San Pedro markt voor alle souvenirs en verse fruitsapjes. Ook 's nachts hoef je je niet te vervelen met een verscheidenheid aan barretjes en clubs: begin je avond in de Indigo bar voor een lekkere cocktail en ga dansen in Club Chango, Inka Team of Mythology.

3. De kleurrijke Rainbow Mountain

Vanaf Cusco kan je ook een tour boeken naar de Rainbow Mountain of de Vinicunca in het Quechua. De Rainbow Mountain ligt in het Andesgebergte van Peru op 5,200 meter hoogte. Het is een pittige klim dus zorg voor goede bergschoenen, warme kleding en laat je vooral niet opjagen door de gids! Door de enorme hoogte kan je last krijgen van hoogte ziekte dus loop op je eigen tempo, drink voldoende water en huur zo nodig een paard als het lopen niet meer gaat. (Je kan ook net als de locals op coca bladeren kauwen om de hoogte ziekte tegen te gaan)

Impressie

Crazy cheap! Retourtickets naar Lima, Peru slechts €358 vanaf Amsterdam - 8

Crazy cheap! Retourtickets naar Lima, Peru slechts €358 vanaf Amsterdam - 6

Crazy cheap! Retourtickets naar Lima, Peru slechts €358 vanaf Amsterdam - 4

Crazy cheap! Retourtickets naar Lima, Peru slechts €358 vanaf Amsterdam - 2

Crazy cheap! Retourtickets naar Lima, Peru slechts €358 vanaf Amsterdam

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Crazy cheap! Retourtickets naar Lima, Peru slechts €358 vanaf Amsterdam