Crazy! Retourvluchten naar Varadero, Cuba slechts €299

Een deal van , 13. nov. 2017 4:04

Ahoy VakantiePiraten!

Wat een prijs! Je vliegt nu voor slechts €299 naar het prachtige Varadero in Cuba. Laat je verrassen door de hoofdstad, kijk je ogen uit in Holguin of ga lekker aan het strand liggen in Guardalavaca. Cuba heeft alles in huis voor een perfecte vakantie! Een vakantie naar Cuba is echter vaak zeer prijzig, maar met deze goedkope tickets bespaar je nu honderden euro's. Je vliegt vanaf lastminute in november of december, maar omdat de prijzen van deze tickets zo laag liggen, willen we jullie deze deal niet onthouden.


Mogelijke reisdata

Deze tickets zijn bedoeld voor de snelle beslissers want je hebt deze goedkope tickets bij een vertrek in de maanden november en december. Je vertrekt vanaf Düsseldorf omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar deze eilanden wilt vliegen. Vluchten worden uitgevoerd door Eurowings. Mochten deze data je niet uitkomen, dan zijn er nog genoeg verschillende mogelijkheden, deze vind je in de tabel hier boven. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Cuba gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Check zeker Airbnb, hier vind je de beste en goedkoopste deals voor Cuba.

Naar hotel-toolNaar Airbnb

Cuba

Crazy! Retourvluchten naar Varadero, Cuba slechts €299 - 9
Crazy! Retourvluchten naar Varadero, Cuba slechts €299 - 7
Crazy! Retourvluchten naar Varadero, Cuba slechts €299 - 5

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.