De zomer achterna: vluchten Christchurch Nieuw-Zeeland slechts €637 retour

Een deal van , 12. okt. 2017 10:01

Ahoy,

Vlieg de zomer achterna, aan de andere kant van de wereld moet het favoriete seizoen van het jaar namelijk nog beginnen. Het kan nu voor een zeer scherpe prijs, je vliegt namelijk naar Christchurch in Nieuw Zeeland voor een bodemprijs. Nieuw Zeeland is het land van de Hobbits, Lord of the Rings, Narnia etc. Aanschouw de sprookjesachtige landschappen van dit schitterende land en boek een ticket! Vluchten vertrekken vanaf Amsterdam in november t/m maart en zijn al verkrijgbaar voor €637 retour. Wees er snel bij, want de prijzen kunnen snel weer stijgen.

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Christchurch kan in de maanden november 2017 t/m maart 2018 al vanaf €637 retour. Je vertrekt vanaf Amsterdam omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar Christchurch wilt vliegen. Vluchten worden uitgevoerd door China Southern. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.
Tijdens de tussenstops in China kun je gebruik maken van een transit-visum, zo kun je de betreffende steden bezoeken. Deze regel verschilt echter per stad en aantal tussenstops. Meer informatie vind je hier.

Naar vluchten-tool

Tips Nieuw-Zeeland

Mogelijkheden te over in dit magisch mooie land. Ontdek in Auckland de spots met uitzichten over de vulkanische landschappen. Bezoek musea en leer de bijzondere Maori cultuur kennen voordat je elders afdruipt in de mysterieuze landschappen en de redenen ontdekt waarom films als Lord of the Rings en Narnia hier zijn opgenomen.

Huur een camper en bezoek op het Noordereiland zeker Taupo, Rotorua, Wellington en doe zeker de Tongariro Crossing, dit is een absolute must. Je kan je heel makkelijk en goedkoop verplaatsen met de bussen van Nakedbus. Neem dan de ferry naar het Zuidereiland en ga via Nelson en Abel Tasman park naar Christchurch. Dan gaat de reis verder naar Wanaka, Queenstown, Fox Glacier, Mt Cook,... Er is echt heel veel te zien, we raden je dan ook aan om echt goed je tijd te nemen. De beste periode is tijdens onze winter, dan is het in Nieuw-Zeeland zomer. Je gaat het adembenemende land dan wel moeten delen met heel veel andere toeristen... Maar dat is het helemaal waard!

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het het makkelijkste om zelf een bijpassend verblijf te vinden in Auckland, Melbourne en Sydney. Deze vind je snel en gemakkelijk met de tool op onze website. Een verblijf boeken via Airbnb is tevens een goede en goedkope optie. Hieronder vind je enkele suggestie voor je eerste nacht in Auckland, Melbourne of Sydney, waar je misschien rustig wilt bijkomen van de lange reis.

Suggesties

*5 - Luxe: Christchurch Top 10 Holiday Park

De zomer achterna: vluchten Christchurch Nieuw-Zeeland slechts €637 retour - 8

4*- Bed & Breakfast: Delamain Holiday House and B&B

De zomer achterna: vluchten Christchurch Nieuw-Zeeland slechts €637 retour - 6

3* - Budget: The Old Countryhouse Backpacker Hostel

De zomer achterna: vluchten Christchurch Nieuw-Zeeland slechts €637 retour - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

De zomer achterna: vluchten Christchurch Nieuw-Zeeland slechts €637 retour - 2

De zomer achterna: vluchten Christchurch Nieuw-Zeeland slechts €637 retour