Vluchten
vanaf 378€ p.p.

In december vlieg je al vanaf €378 retour van Düsseldorf naar Singapore met KLM!

Een deal van , 31. okt. 2019 17:00

Ahoy Piraten

Dit is wel een hele bijzondere december deal! Normaal gesproken zijn de vluchten in december juist duurder omdat de prijzen met de feestdagen vaak flink omhoog gaan, maar dit keer zijn de vluchten juist een stuk goedkoper dan normaal. Je kan in december namelijk al vanaf €378 naar Singapore vliegen met KLM. Je kan het zelfs zo inplannen dat je kerst viert op deze tropische bestemming. Zie je het al voor je? Met de kerst lekker aan het strand, bruin worden in het zonnetje met een heerlijke kokosnoot erbij! Dat wil jij toch ook?!

vanaf
378€
p.p.

Check deze vluchten Tijdperk: 1. dec. 2019 - 28. dec. 2019

Origine
Düsseldorf
Bestemming
Singapore

In december vlieg je al vanaf €378 retour van Düsseldorf naar Singapore met KLM! - 10

Mogelijke reisdata

Goedkoop vliegen naar Singapore kan in december en ook met de kerstdagen. Het voordeligst vertrek je vanaf Düsseldorf en vluchten worden uitgevoerd door KLM. In de bovenstaande tabel vind je verschillende vluchtvoorbeelden. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Singapore gaat, wil je uiteraard een comfortabel verblijf hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Singapore.

Naar hotel-toolImpressie Singapore

In december vlieg je al vanaf €378 retour van Düsseldorf naar Singapore met KLM! - 8

In december vlieg je al vanaf €378 retour van Düsseldorf naar Singapore met KLM! - 6

In december vlieg je al vanaf €378 retour van Düsseldorf naar Singapore met KLM! - 4

In december vlieg je al vanaf €378 retour van Düsseldorf naar Singapore met KLM! - 2

In december vlieg je al vanaf €378 retour van Düsseldorf naar Singapore met KLM!

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

In december vlieg je al vanaf €378 retour van Düsseldorf naar Singapore met KLM!