Droomtickets naar paradijselijk Tahiti voor slechts €745 retour

Een deal van , 11. jan. 2018 5:09

Ahoy,

Als je denkt aan de ultieme droombestemming, dan denk je al gauw aan Frans Polynesië. Idyllische eilanden in een azuurblauwe zee, vaak vergezeld door de bekende houten huisjes op het water. We hebben nu vluchten gevonden naar Tahiti, de grootste van deze eilanden. Waar je normaal gesproken duizenden euro's kwijt bent voor een ticket, vlieg je nu voor 'slechts' €745. Een aardig bedrag, maar een zeer scherpe prijs voor een uiterst exclusieve bestemming.

Vluchten zijn te boeken van april tot en met mei 2018 en worden uitgevoerd door Air New Zealand, vertrek is vanaf Stockholm of Oslo. Tip: de omliggende eilanden, waar je met een ferry naartoe kan komen, zijn misschien nog wel mooier. Maak bijvoorbeeld een bezoekje aan droombestemming BORA BORA!

vanaf
745
p.p.

Droomtickets Tahiti Tijdperk: 21. apr. 2018 - 22. jun. 2018

Origine
Stockholm
Bestemming
Tahiti

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Tahiti kan van april tot en met juni 2018 al vanaf €745. Je vertrekt vanaf Stockholm of Oslo omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar Frans-Polynesië wilt vliegen. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Tahiti gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Tahiti.

Naar hotel-tool

Frans-Polynesië

Droomtickets naar paradijselijk Tahiti voor slechts €745 retour - 13
Droomtickets naar paradijselijk Tahiti voor slechts €745 retour - 11
Droomtickets naar paradijselijk Tahiti voor slechts €745 retour - 9
Droomtickets naar paradijselijk Tahiti voor slechts €745 retour - 7

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven