Vluchten
vanaf 102€ p.p.

Guinness in Dublin! 3-daagse stedentrip slechts €102 incl. vlucht en verblijf

Een deal van , 7. sep. 2018 14:59

Ahoy Piraten!

Al te lang in Nederland? Dan kan je nog deze maand een paar dagen naar Dublin! Voor de ongelofelijke prijs van €34 euro retour vlieg je naar de stad van de Guinness. De stad is al jaren een favoriet onder de stedentrippers. Ook biedt de stad oude kathedralen en mooie kastelen en heeft voor iedereen wel iets te bieden. Voor slechts €102 heb je al een leuke 3-daagse stedentrip te pakken! Inclusief vluchten en verblijf. Spendeer een heerlijk avondje onder het genot van een Guinness (of een paar) en geniet van de vele barretjes die de stad rijk is. Met name in de wijk Temple Bar, kom je niets tekort!

vanaf
102€
p.p.

Check de details hier Tijdperk: 18. sep. 2018 - 20. sep. 2018

Origine
Eindhoven
Bestemming
Dublin

Reisdata

In ons voorbeeld reis je van 24 tot en met 26 september, maar ook meer vliegdata voor dezelfde prijs is mogelijk! Check hiervoor bovenstaande tabel. Je vliegt vanaf Eindhoven. Vlieg je liever vanaf Amsterdam? Dat kan! Vanaf Schiphol kan je tegen een meerprijs eveneens naar Dublin vliegen. Zit jouw voorkeur er toch niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoeveel je voor je accommodatie betalen. In ons voorbeeld verblijf je in een tweepersoonskamer in het Abbey Court Hostel. Op Tripadvisor krijgt het een mooie 3,5/5. Ook is het ontbijt inclusief. Je verblijft dus in een hostel, maar je hebt de beschikking over een eigen tweepersoonskamer. De prijs is voor een tweepersoonskamer per nacht. Je boekt dus vlucht en verblijf apart.

Guinness in Dublin! 3-daagse stedentrip slechts €102 incl. vlucht en verblijf - 10

Meer hotels


Impressie

Guinness in Dublin! 3-daagse stedentrip slechts €102 incl. vlucht en verblijf - 8

Guinness in Dublin! 3-daagse stedentrip slechts €102 incl. vlucht en verblijf - 6

Guinness in Dublin! 3-daagse stedentrip slechts €102 incl. vlucht en verblijf - 4

Guinness in Dublin! 3-daagse stedentrip slechts €102 incl. vlucht en verblijf - 2

Guinness in Dublin! 3-daagse stedentrip slechts €102 incl. vlucht en verblijf

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Guinness in Dublin! 3-daagse stedentrip slechts €102 incl. vlucht en verblijf