Vluchten
vanaf 483€ p.p.

Exotisch Réunion, retourvluchten nu slechts €483

Een deal van , 30. sep. 2017 12:03

Ahoy VakantiePiraten!

Réunion, ken je het al? Dit Franse eiland in de Indische Oceaan staat bekend om de imposante rotsformaties, weelderige jungles en afgelegen stranden. Deze speciale plek is ook behoorlijk afgelegen, maar we hebben nu tickets gevonden waarmee je voor slechts €483 al naar Réunion kunt vliegen, waar je normaalgesproken al snel meer dan €1000 kwijt bent. Voor deze prijs vertrek je wel vanuit Parijs, kan je deze romantische stad ook gelijk meepakken! Je kunt tevens boeken via onze Franse website, daar zijn de vluchten nog iets goedkoper. Gebruik eventueel een vertaler om het boeken makkelijker te maken.

vanaf
483€
p.p.

Deal Info Tijdperk: 1. okt. 2017 - 13. dec. 2017

Origine
Parijs
Bestemming
Reunion

Mogelijke vertrekdata

Goedkoop vliegen naar Réunion kan in de periode van oktober tot en met december. Het vliegtuig vertrekt vanuit Parijs. In de bovenstaande tabel vind je enkele voorbeelddata. Vluchten worden uitgevoerd door XL Airways France. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Réunion gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Réunion.

Naar hotel-tool

Suggesties

Central Hotel: €81 per nacht voor een kamer 3,5/5 waardering op TripAdvisor.

Exotisch Réunion, retourvluchten nu slechts €483 - 16

Hotel Bellepierre: €126 per nacht voor een kamer 3,5/5 waardering op TripAdvisor.

Exotisch Réunion, retourvluchten nu slechts €483 - 14

Exotisch Réunion, retourvluchten nu slechts €483 - 12
Exotisch Réunion, retourvluchten nu slechts €483 - 10
Exotisch Réunion, retourvluchten nu slechts €483 - 8
Exotisch Réunion, retourvluchten nu slechts €483 - 6
Exotisch Réunion, retourvluchten nu slechts €483 - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Exotisch Réunion, retourvluchten nu slechts €483 - 2

Exotisch Réunion, retourvluchten nu slechts €483

Exotisch Réunion, retourvluchten nu slechts €483