VakantiePiraten Reizen op piraten prijzen!

Exotische tickets, retourvluchten naar Rarotonga, Cook Islands nu slechts €934
Afgelopen

Exotische tickets, retourvluchten naar Rarotonga, Cook Islands nu slechts €934

Arrr Piraten!

De Cook Islands, had jij er al van gehoord? Misschien wel, misschien wel niet! Doet er niet toe, deze eilandengroep is sowieso de moeite waard om te bezoeken. Hier vind je prachtige stranden, een strakblauwe zee en wuivende palmbomen. Daarnaast staat het bekend om de lagunes en prachtige koraalriffen, duiken en snorkelen is dus ook hier een aanrader! Cook Islands bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit verschillende eilandjes en de een is nog mooier dan de ander. Hier naartoe vliegen is erg prijzig. Normaal gesproken moet je niet staan te kijken van prijzen tussen de €1200 en €2000. We zijn dan ook erg blij met deze tickets die we gevonden van slechts €934 met het 5*-Singapore Airlines! Nog steeds een smak geld, maar een goede prijs voor deze exotische bestemming. Houd jij dus wel van een avontuurtje? Boek dan nu deze unieke vluchten naar de Cook Islands! Vluchten vertrekken vanaf Londen en Manchester. Niet ideaal, maar het betreft hier dusdanig goede vluchten, dat we deze graag met jullie wilde delen!

voor
934
p.p.

Deal Info Tijdperk: 31. jan. 2018 - 15. mrt. 2018

Origine
Londen, Manchester
Bestemming
Rarotonga

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Rarotonga kan in de maanden januari - maart al vanaf €934 retour. Je vertrekt vanaf Manchester of Londen omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar de Cook Islands wilt vliegen. Vluchten worden uitgevoerd door Singapore Airlines. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Rarotonga gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op de Cook Islands.

Boek hotel

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Wat denk je