Vluchten Hotels

Extreem goedkoop! 4-daagse stedentrip Wrocław slechts €64 incl. vluchten & centraal verblijf

Een deal van , 8. jul. 2019 12:00

Ahoy! Hoewel Wrocław niet de bekendste stad is voor een stedentrip, is het toch een bezoekje waard. En voor deze prijs al helemaal! We hebben voor slechts €64 een stedentripje naar Polen voor jou samengesteld! Met een lang weekend Wrocław valt er genoeg te beleven: ontdek de historische stad en maak een mooie wandeling aan de rivier de Oder. Bezoek bijvoorbeeld ook het oude raadhuis, het marktplein, de kathedraal in de wijk Ostrów Tumski en vergeet niet te genieten van alle culinaire hoogstandjes. Boek snel deze extreem goedkope stedentrip!

12. aug. 2019 - 28. mrt. 2020
Ryanair
Brussel
Extreem goedkope stedentrip!
Mogelijke reisdata

In het voorbeeld vlieg je vanaf Charleroi naar Wrocław, omdat hier de goedkoopste vluchten vertrekken. Om deze stedentrip zo goedkoop mogelijk te maken boek je vlucht en hotel apart. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. In het voorbeeld zie je het 2*-Hostel Bemma. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hieronder alvast wat tips gegeven voor een goed verblijf in Wrocław. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Impressie

Extreem goedkoop! 4-daagse stedentrip Wrocław slechts €64 incl. vluchten & centraal verblijf