Fly&Drive Zweden! 8-daagse roadtrip incl. vluchten&huurauto slechts €80!

Een deal van , 8. jul. 2019 7:00

Indrukwekkende landschappen, avontuur tussen de elanden en bevers en schitterende rivieren. Zweden staat bekend om landschappen waar wij alleen maar van kunnen dromen. Ontdek dit land met een stel vrienden of met het gezin en profiteer van deze topdeal. Voor slechts €80 heb je deze Fly&Drive te pakken!

1. sep. 2019 - 30. nov. 2019
Düsseldorf
Laudamotion
Huurauto prijs gebaseerd op 4 personen
Huurauto

Je huurauto boek je apart, via onze gemakkelijke huurauto tool. De goedkoopste optie is de Hyandai i10, zie hieronder. De totaalprijs komt per persoon uit op circa €43 voor 8 dagen gebaseerd op 4 personen. Mocht je liever een andere huurauto willen, neem even een kijkje in de huurauto tool:

Check huurauto's Zweden

Tips & impressie Zweden

Zeker doen;

  • Bezoek de oude stad van Stockholm, Gamla Stan. Het is een van de mooiste en oudste Middeleeuwse stadscentra ter wereld. Hier zie je het echte Stockholm!
  • Ga naar het Vasa Museum op het eilandje Djurgarden. Hier vind je een uniek exemplaar van het 17e-eeuws Vasa-schip dat voor de kust van Stockholm zonk. Het schip is ondanks al deze jaren nog volledig intact en geeft een bijzonder beeld van hoe imposant de schepen konden zijn in die tijd.
  • Je vindt eveneens op het eiland Djurgarden het Abba Museum. De naam spreekt voor zich, maar het neemt niet weg dat een van de bekendste popgroepen uit de geschiedenis een bijzondere tentoonstelling voor je in petto heeft.
  • Een tripje naar Drottningholm, een van de paleizen van de Zweedse koninklijke familie, mag natuurlijk niet ontbreken.

Fly&Drive Zweden! 8-daagse roadtrip incl. vluchten&huurauto slechts €80!