Vluchten
voor 166€

Ga op culturele rondreis! Vlieg van Amsterdam naar Kopenhagen en verder naar Londen voor slechts €116!

Een deal van , 25. mrt. 2015 13:59

Ahoy Vakantiepiraten!

Waarom op citytrip gaan naar 1 stad als je er gewoon 2 kan combineren voor een heel lage prijs?! Ik zocht voor jullie een culturele rondreis uit die je naar Kopenhagen en Londen brengt. Vliegen naar Kopenhagen en Londen doe je met Norwegian, van Londen naar Amsterdam vlieg je met easyjet.

Eerste stop is Kopenhagen. Kom en laat je verleiden door deze stad, de gezelligste hoofdstad van Noord-Europa. Drink een drankje in een gezellig café in Nyhavn, ga shoppen in de lange winkelstraat Strøget of geniet van een gastronomisch diner bij Noma. De veelzijdige stad Kopenhagen biedt voor ieder wat wils: kronkelende straatjes in de oude binnenstad, prachtige koninklijke paleizen, architectonische hoogstandjes en leuke familie-attracties. Spring op de fiets of maak een heerlijke wandeling door de stad!

Hierna vlieg je verder naar Londen. In weinig andere steden ter wereld zul je zo’n grote culturele diversiteit tegenkomen als in Londen. Musicals, opera, ballet, theater, films en musea. Londen en cultuur, een gouden combinatie! Veel musea zijn gratis te bezoeken en musical tickets kan je soms al met fikse kortingen kopen!

Ga op culturele rondreis! Vlieg van Amsterdam naar Kopenhagen en verder naar Londen voor slechts €116! - 6

Amsterdam - Kopenhagen (€44)
Voor deze goedkope prijs vlieg je op 12 of 19 mei. Andere data zijn mogelijk tegen een kleine meerprijs. Gebruik de flexibele kalender op de site van Norwegian om de prijzen te vinden.

Kopenhagen - Londen (€35) 
Dit is echt een uitzonderlijk lage prijs voor vluchten naar Londen. Ruime beschikbaarheid in de hele maand mei. Gebruik ook hier de flexibele kalender om data naar jou keuze te vinden. 

Londen - Amsterdam (€37)
Je terugvlucht boek je bij easyjet. De goedkoopste prijs die je kan vinden is €37, zoek dan ook naar deze prijs op hun website.

Ik zocht voor jullie al de ideale data bij elkaar. Op 19 mei vertrek je naar Kopenhagen, waar je 2 nachten blijft. 21 mei stap je in het vliegtuig dat je naar Londen brengt. Hier heb je 5 dagen de tijd om alle musea te gaan bekijken en een musical mee te pikken. Vergeet zeker geen fish & chips te gaan eten! 26 mei vlieg je na deze heerlijke reis weer terug naar Amsterdam. Aangezien je met lagekostenmaatschappijen vliegt heb je voor deze prijs enkel handbagage. Als je liever een groot stuk bagage meeneemt boek je deze makkelijk bij tijdens het boeken.

voor
166€

Culturele rondreis Tijdperk: 19. mei. 2015 - 26. mei. 2015

 1. Amsterdam
  Kopenhagen
 2. Kopenhagen
  Londen
 3. Londen
  Amsterdam
 • Amsterdam - Kopenhagen €44

  Ga op culturele rondreis! Vlieg van Amsterdam naar Kopenhagen en verder naar Londen voor slechts €116! - 4

 • Kopenhagen - Londen €35

  Ga op culturele rondreis! Vlieg van Amsterdam naar Kopenhagen en verder naar Londen voor slechts €116! - 2

 • Londen - Amsterdam €37

  Ga op culturele rondreis! Vlieg van Amsterdam naar Kopenhagen en verder naar Londen voor slechts €116!

Ga op culturele rondreis! Vlieg van Amsterdam naar Kopenhagen en verder naar Londen voor slechts €116!