Vluchten
voor 494€

Ga uitblazen op de Malediven voor maar €494 retour!

Een deal van , 14. jan. 2015 16:09

Ahoy Vakantiepiraten!

Iedereen zit in de winter te dromen van warme, zonnige bestemmingen. En mensen die eens iets anders willen dan Turkije denken misschien aan de Malediven, maar voor de meeste mensen blijft dit bij dromen wegens de hoge kostprijs van de vluchten. Maar speciaal voor jullie heb ik een goedkope retour gevonden! Je moet er enkel twee lange layovers in Moskou bijnemen, maar die kan je makkelijk overbruggen door een hotel te boeken.

De Malediven is een eilandengroep die bestaat uit niet minden dan 1190 koraaleilanden, waarvan er niet minder dan 88 ingericht zijn voor toeristen.

Je vliegt met Aeroflot van Amsterdam (AMS) via Moskou (SVO) naar Malé (MLE). In de heenvlucht heb je een layover van 18u, je arriveert vroeg in de ochtend en vertrekt s'avonds weer. Je kan dus kiezen of je een hotel boekt om wat slaap in te halen of je even de stad induikt. In de terugvlucht is de layover 11u maar deze keer s'nachts, dus voor deze raad ik je wel aan een hotel te nemen. 

Je boekt deze vluchten op Expedia. Je vertrekt 13 maart en keert 23 maart terug. Voor hotels kijk je op trivago.nl of booking.com.

voor
494€

Goedkope vluchten naar de Malediven Tijdperk: 14. jan. 2015 - 31. mrt. 2015

Origine
Amsterdam
Bestemming
Malé
  • Details

    Ga uitblazen op de Malediven voor maar €494 retour! - 2

    Ga uitblazen op de Malediven voor maar €494 retour!

Ga uitblazen op de Malediven voor maar €494 retour!