Vluchten

Geheel gratis retour vluchten naar Boekarest vanaf Brussel Charleroi *afgelopen*

Een deal van , 4. mrt. 2015 14:22

Beste Vakantiepiraten,

Vlieg naar het schitterende Boekarest nu geheel gratis! Uiteraard moet je er wel een speciaal trucje voor uit halen en niet iedereen is zo gelukkig. Deze vlucht boek je met een Visa Entropay. Dit is een digitale prepaid Visa die je online kunt aanvragen. Als je er al een hebt dan hebt dan kun je gelijk boeken, anders moet je iets meer geduld hebben.

Hoe ga je te werk:

Je gaat naar Ryanair en bekijkt welke data je uitkomen om vanuit Charleroi naar Boekarest te vliegen. Zorg ervoor dat je vlucht zo goedkoop mogelijk blijft om een zo laag mogelijk eindresultaat te krijgen.

Geheel gratis retour vluchten naar Boekarest vanaf Brussel Charleroi  *afgelopen* - 2

Vervolgens met de data in hand browse je naar http://www.jetcost.es/ waar je dezelfde zoekopdracht start. Let wel op dat deze site in het Spaans is en dat google translate misschien kan helpen bij het vertalen van onbekende woorden. Tijdens het kijken naar het zoekscherm zul je meerdere mogelijkheden naar voren zien komen. Klik op de laagste, namelijk Viajar.com. Als je wacht totdat je in het resultaten scherm komt mis je de goede deal. Lukt het niet de eerste keer, verwijder dan je cookies en probeer het opnieuw. 

Wat je te zien krijgt is een -6 euro bedrag met het gekozen voorbeeld.

Geheel gratis retour vluchten naar Boekarest vanaf Brussel Charleroi  *afgelopen*

Je hotel boek en zoek je op Trivago.nl of Trivago.be. Als je met de trein vanuit Nederland wenst te reizen dan boek je goedkoop je treinkaartje op nsinternational.nl

Veel plezier in Boekarest! Laat ons weten of het is leuk geweest is!

Geheel gratis retour vluchten naar Boekarest vanaf Brussel Charleroi *afgelopen*