Vluchten

Belastingparadijsje Guam, retourvluchten nu nog maar €504

Een deal van , 11. mrt. 2020 20:59

Misschien heb je ooit weleens van Guam gehoord. Het eiland ligt ver weg van de bewoonde wereld en het voelt als een ware paradijs op aarde. Guam is zo bijzonder omdat het voor de ligging een verrassende toeristisch eiland is. Je vindt op het hele eiland clubs, mooie hotels en heerlijke winkelcentra. Een ander groot voordeel is dat je hier belastingvrij kunt winkelen.

Belastingparadijs Guam voor spotprijs
11. mrt. 2020 - 31. jan. 2021
Amsterdam
Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar de Guam kan in de maanden nu en januari 2021 al vanaf €504. De goedkoopste data vind je in de maand mei. Je vertrekt vanaf Amsterdam en vluchten worden uitgevoerd door verschillende maatschappijen. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf op Guam te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar vluchten-tool

Impressie

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Belastingparadijsje Guam, retourvluchten nu nog maar €504