Goedkoop naar Midden-Amerika: retourvluchten Panama slechts €391

Een deal van , 27. apr. 2019 12:00

Ahoy Piraat!

Dit is jouw kans om een heerlijke reis te maken naar Midden-Amerika. Prachtige natuur, heerlijke stranden en een relaxte sfeer is wat Panama jouw te bieden heeft. Er zijn nu goedkope retourvluchten van Düsseldorf naar Panama-stad voor slechts €391 met Iberia. Maak een onvergetelijke reis door dit prachtige land en bezoek het San Blas Archipel, een verzameling van meer dan 350 eilanden voor de Caribische kust, ga dieren spotten of duiken in het national park Coiba en ga hiken bij de Quetzal trekking! Boek snel en begin jouw avontuur in Panama!

vanaf
391
p.p.

Check deze deal Tijdperk: 1. mei. 2019 - 26. nov. 2019

Origine
Dusseldorf
Bestemming
Panama-stad

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Panama kan vooral goedkoop op verschillende data tussen mei en november 2019. Vanaf Düsseldorf vlieg je al voor maar €391 retour. De vluchten worden daarbij uitgevoerd door Iberia. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd. Met onze handige prijsvergelijker vind je makkelijk en snel jouw ideale vlucht naar Guatemala.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Panama gaat wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en daarbij spelen financiën ook een rol. Met onze handige hotel-tool op onze website vind je eenvoudig een passend onderkomen voor jouw reis. Voer je voorkeuren in en vind jouw perfecte hotel, hostel of appartement in Panama.

Naar hotel-tool


Impressie

Goedkoop naar Midden-Amerika: retourvluchten Panama slechts €391 - 8

Goedkoop naar Midden-Amerika: retourvluchten Panama slechts €391 - 6

Goedkoop naar Midden-Amerika: retourvluchten Panama slechts €391 - 4

Goedkoop naar Midden-Amerika: retourvluchten Panama slechts €391 - 2

Goedkoop naar Midden-Amerika: retourvluchten Panama slechts €391

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Goedkoop naar Midden-Amerika: retourvluchten Panama slechts €391