Vluchten
vanaf 371€ p.p.

Voor een spotprijsje naar Tokio, retourvluchten al vanaf €371

Een deal van , 9. dec. 2019 13:00

Ahoy Piraat!

Tijd voor het meest bijzondere land ter wereld! Dat moet natuurlijk Japan zijn. Dit Aziatische land kent een enorme lange geschiedenis en tradities zijn er tegenwoordig nog steeds heel belangrijk. Je vindt hier een overweldigende mix tussen de moderne tijd en deze authentieke tradities. Japan is ook nog eens heel veelzijdig, je vindt van schitterende nationale parken zoals Kamikochi of historische tempels zoals Nikko. Ook vind je hier prachtige stranden, gigantische metropolen en een vriendelijke bevolking. Er zijn nu hele goedkope vliegtickets naar dit waanzinnige land, je kunt al een retourvlucht boeken voor slechts €371! Wat extreem goedkoop!

vanaf
371€
p.p.

Check de details Tijdperk: 10. dec. 2019 - 17. mrt. 2020

Origine
Düsseldorf
Bestemming
Tokio

Voor een spotprijsje naar Tokio, retourvluchten al vanaf €371 - 12

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Tokio is het goedkoopst in van december 2019 tot en met maart 2020. In dit voorbeeld vlieg je vanaf Düsseldorf vanwege de lage tarieven! Deze vluchten worden meestal uitgevoerd door KLM en Air France. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Tokio gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort hostel of appartement in Tokio.

Naar hotel-tool


Impressie

Voor een spotprijsje naar Tokio, retourvluchten al vanaf €371 - 10

Voor een spotprijsje naar Tokio, retourvluchten al vanaf €371 - 8

Voor een spotprijsje naar Tokio, retourvluchten al vanaf €371 - 6

Voor een spotprijsje naar Tokio, retourvluchten al vanaf €371 - 4

Voor een spotprijsje naar Tokio, retourvluchten al vanaf €371 - 2

Voor een spotprijsje naar Tokio, retourvluchten al vanaf €371

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Voor een spotprijsje naar Tokio, retourvluchten al vanaf €371