Goedkoop naar Zuidoost-Azië! Vlieg al voor maar €313 naar Jakarta, Bangkok of Bali met 5*-Singapore Airlines

Een deal van , 13. mrt. 2018 4:02

Ahoy Piraten!

Reizen door Zuidoost-Azië staat altijd hoog op ons verlanglijstje. Maar er is zoveel moois te ontdekken, dat het moeilijk is om jouw perfecte bestemming te vinden. Veel bestemmingen zijn nou eenmaal zeer de moeite waard. Altijd al die rondreis willen maken? Of gewoon heerlijk vakantie willen vieren in Zuidoost-Azië? Dit is je kans, want door een promotie bij 5*-Singapore Airlines kun je nu al voor een spotprijs naar Jakarta, Bangkok of Bali vliegen! Je boekt retourvluchten nu al voor maar €313, een ongelofelijk lage prijs!

Let op: de laagste prijzen vind je in de vluchten-tool van onze Italiaanse collega's, je kunt tijdens het boeken altijd gebruik maken van een vertaler. Je vind in de tabel hieronder ook de opties in de Nederlandse vluchten-tool, waar je wel een stuk meer betaald.

vanaf
313
p.p.

Deal info Tijdperk: 1. mei. 2018 - 31. mei. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Jakarta, Bangkok, Bali

Mogelijke vertrekdata

De vluchten naar Zuidoost-Azië zijn het goedkoopste in mei 2018, je vindt dan al tickets vanaf €313 retour. Deze vluchten worden uitgevoerd door Singapore Airlines en daarbij is hand- en ruimbagage inbegrepen. Vertrekken doe je daarbij vanaf Amsterdam, omdat hier de prijzen het laagste liggen. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker van onze Italiaanse collega's en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht, net zoals je onze vluchten-tool zou gebruiken.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Azië gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en goedkoop jouw onderkomen naar keuze. Voet jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Naar hotel-tool

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet super klinkt! Maar het wordt nog beter: de Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel.

Kaart aanvragen


Goedkoop naar Zuidoost-Azië! Vlieg al voor maar €313 naar Jakarta, Bangkok of Bali met 5*-Singapore Airlines - 22
Goedkoop naar Zuidoost-Azië! Vlieg al voor maar €313 naar Jakarta, Bangkok of Bali met 5*-Singapore Airlines - 20
Goedkoop naar Zuidoost-Azië! Vlieg al voor maar €313 naar Jakarta, Bangkok of Bali met 5*-Singapore Airlines - 18
Goedkoop naar Zuidoost-Azië! Vlieg al voor maar €313 naar Jakarta, Bangkok of Bali met 5*-Singapore Airlines - 16

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.