Vluchten

Goedkoop naar het Verre Oosten: retourtickets Düsseldorf - Tokio voor slechts €392

Een deal van , 18. mrt. 2020 12:00

Ahoy! Tokio, een bruisende metropolis die nooit slaapt en waar je je 24/7 de ogen uitkijkt. Miljoenen mensen, knipperende billboards, neon lichten op elke straathoek en een constante buzz typeren deze Japanse wereldstad. Daarnaast is Tokio de perfecte start van een rondreis door het land van de rijzende zon! We hebben nu vliegtickets naar Tokio gevonden voor slechts €392, vluchten worden uitgevoerd door KLM en Air France. Vluchten naar Tokio zijn te boeken voor vertrek tussen juni en december.

1. jun. 2020 - 7. dec. 2020
KLM & Air France
Düsseldorf
Goedkope vluchten tussen juni en december
Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Japan kan in de maanden juni t/m begin december 2020 al vanaf €392. Vliegen rond deze prijs kan vooral in mei, juni en eind november, de rest van de maanden gaat de prijs iets omhoog. Je vertrekt vanaf Düsseldorf en vluchten worden meestal uitgevoerd door KLM en Air France. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in India te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool

Impressie


Parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Goedkoop naar het Verre Oosten: retourtickets Düsseldorf - Tokio voor slechts €392