Vluchten
vanaf 281€ p.p.

Spotgoedkope vluchten naar Canada in 2021! Toronto vanaf €285 en direct al vanaf €340!

Een deal van , 2. jan. 2021 14:00

Ahoy Piraat!

Wil je ook een schitterende reis beleven in het prachtige Canada? Alleen snappen we dat nu vliegen nog niet echt haalbaar is, maar wat dacht je ervan om dit te doen in het hoogseizoen! Een paar maanden wachten en je hebt je droomreis voor een mini-prijs!

Dat kan nu ongekend goedkoop, want een retourvlucht kost nu slechts €285 in juni vanaf Amsterdam onder andere 4*- en 5*-vliegmaatschappijen. Tegen meerprijs vlieg je ook goedkoop met KLM direct naar Canada.. De uitvalsbasis wordt dan Toronto; de bruisende stad die je dichtbij natuurparken (waaronder de Niagara Watervallen zult aantreffen. Ook zijn andere prachtige steden in de buurt!

Spotgoedkope vluchten naar Canada in 2021! Toronto vanaf €285 en direct al vanaf €340! - 12

Reismogelijkheden

Vliegen naar Canada kan nu verrassend goedkoop! Om deze deal zo goedkoop mogelijk te houden boek je je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Amsterdam Airport. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met 5*Lufthansa en Air Canada. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Huurauto

Canada kan je natuurlijk het beste ontdekken met een huurauto. Zo kan je het maximale jouw verblijf op het eiland halen. Deze huur je gemakkelijk en snel via onze website. Kies het aantal personen, filter op grootte en kies jouw type naar voorkeur. Let op: voor het huren van een huurauto geldt vaak een minimum-leeftijd, houd hier rekening mee tijdens het boeken.

Huur een auto

Accommodatie

Je verblijf in Canada kan je zelf zo duur maken als je wilt. Kies je liever voor wat anders? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Spotgoedkope vluchten naar Canada in 2021! Toronto vanaf €285 en direct al vanaf €340! - 10

Spotgoedkope vluchten naar Canada in 2021! Toronto vanaf €285 en direct al vanaf €340! - 8

Spotgoedkope vluchten naar Canada in 2021! Toronto vanaf €285 en direct al vanaf €340! - 6

Spotgoedkope vluchten naar Canada in 2021! Toronto vanaf €285 en direct al vanaf €340! - 4

Spotgoedkope vluchten naar Canada in 2021! Toronto vanaf €285 en direct al vanaf €340! - 2

Spotgoedkope vluchten naar Canada in 2021! Toronto vanaf €285 en direct al vanaf €340!

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.Spotgoedkope vluchten naar Canada in 2021! Toronto vanaf €285 en direct al vanaf €340!