Vluchten
vanaf 100€ p.p.

Sale! Goedkope vluchten in de zomervakantie! Vlieg naar Londen, Milaan, Dublin, etc. vanaf €27 retour!

Een deal van , 4. jun. 2019 17:07

Ahoy Piraat!

De zomervakantie staat voor de deur! Zeg nou zelf, het hele jaar hard gewerkt en dan wordt het wel eens tijd voor een lekker uitje. Waar wil jij naartoe vliegen? Weet je het nog niet?! Dan vind je hier de goedkoopste vluchten voor enkele prachtbestemmingen in de zomervakantie. Zo kan je naar Londen vliegen voor vanaf €27, naar Warschau voor slechts €36 en zo zijn er nog veel meer bestemmingen bereikbaar voor een spotprijsje! Let wel op, OP = OP!

1) Eindhoven - Londen op 17 tot 21 juli vanaf slechts €27

Sale! Goedkope vluchten in de zomervakantie! Vlieg naar Londen, Milaan, Dublin, etc. vanaf €27 retour! - 18

Londen is dan natuurlijk de perfecte stad voor een veelzijdige stedentrip. Het is niet te ver weg en je hebt genoeg bezienswaardigheden om je niet te vervelen! Je hebt al een retourtje naar de Big Ben, Buckingham Palace en de London Eye voor slechts €27! Ga lekker shoppen of boek een bijzondere tour in de stad met een rijkelijke geschiedenis.

Meer vluchten naar Londen vanaf Eindhoven vóór onder de €35:

Sale! Goedkope vluchten in de zomervakantie! Vlieg naar Londen, Milaan, Dublin, etc. vanaf €27 retour! - 16

2) Eindhoven - Milaan (Bergamo) op 27 tot 29 augustus vanaf slechts €36

Sale! Goedkope vluchten in de zomervakantie! Vlieg naar Londen, Milaan, Dublin, etc. vanaf €27 retour! - 14

Milaan is natuurlijk eveneens een ongekende stad als het gaat om shoppen. Naast de imposante Duomo vind je hier een prachtig winkelcentrum waar je als shop-liefhebber helemaal gelukkig zult worden. Ook kan je in deze stad natuurlijk terecht voor een overheerlijk Italiaans ijsje, lekkere (ijs)koffie of natuurlijk het lekkere eten dat je nergens anders behalve in Italië zult vinden. Je bent er al voor slechts €36 retour!

Meer vluchten naar Milaan vanaf Eindhoven vóór onder de €55:

  Sale! Goedkope vluchten in de zomervakantie! Vlieg naar Londen, Milaan, Dublin, etc. vanaf €27 retour! - 12

  3) Eindhoven - Warschau op 29 tot 31 augustus vanaf slechts €36

  Sale! Goedkope vluchten in de zomervakantie! Vlieg naar Londen, Milaan, Dublin, etc. vanaf €27 retour! - 10

  Misschien niet de shoppinghoofdstad zoals Milaan, maar wat is Warschau toch een schitterende stad! De hoofdstad van Polen heeft een bijzondere geschiedenis en hier is nog veel van terug te vinden. Ook kan je hier heerlijk in de zomer een perfect terrasje pakken met een overheerlijk Pools biertje. De stad heeft een bijzondere mix tussen oude en nieuwe architectuur en er zijn een aantal bijzondere paleizen te vinden Paleis van cultuur en wetenschap, het koninklijk paleis en het Lazienkipaleis.

  Meer vluchten naar Warschau (Modlin of Chopin) vanaf Eindhoven tussen de €30 en €58 retour:

  Sale! Goedkope vluchten in de zomervakantie! Vlieg naar Londen, Milaan, Dublin, etc. vanaf €27 retour! - 8

  4) Amsterdam - Dublin op 22 tot 27 augustus vanaf slechts €43

  Sale! Goedkope vluchten in de zomervakantie! Vlieg naar Londen, Milaan, Dublin, etc. vanaf €27 retour! - 6

  Dublin blijft natuurlijk de stad van heerlijk bier, want Guinness is toch wel het kloppend hart van de stad. De wijk Temple Bar is wereldberoemd, want hier vind je gezellige barretjes en het is letterlijk de sfeer proeven hier. Je vindt hier meerdere kathedralen, schitterende kastelen en een bezoekje aan de Guinnessfabriek mag niet ontbreken. Ook een middagje naar Howth en daar een prachtige wandeling maken is zeker aan te raden!

  Meer vluchten naar Dublin vanaf Amsterdam onder de €50 retour:

   Meer vluchten naar Dublin vanaf Eindhoven onder de €55 retour:

    Sale! Goedkope vluchten in de zomervakantie! Vlieg naar Londen, Milaan, Dublin, etc. vanaf €27 retour! - 4

    5) Weeze - Rome op 27 tot 29 augustus vanaf slechts €36

    Sale! Goedkope vluchten in de zomervakantie! Vlieg naar Londen, Milaan, Dublin, etc. vanaf €27 retour! - 2

    Rome staat natuurlijk bekend vanwege haar geschiedenis dat imposante gebouwen zoals het Colosseum, de Trevi-fonteinen en Pantheon heeft opgeleverd. Maar er is nog veel meer te beleven in Rome natuurlijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan Vaticaanstad (goed voor je scratchmap) of Trastevere? Onze tip voor Rome is The Aventine Keyhole, een sleutelgatwaardoorheen je het mooiste uitzicht over de Sint Pieter hebt.

    Meer vluchten naar Rome vanaf Weeze onder de €55 retour:

    Sale! Goedkope vluchten in de zomervakantie! Vlieg naar Londen, Milaan, Dublin, etc. vanaf €27 retour!

    Mogelijke reisdata

    Vliegen kan dus naar deze bestemmingen extra goedkoop! Genieten van de zomer kan dus heel voordeling. Je boekt vlucht en verblijf apart. Vertrekken is meestal het goedkoopst vanaf Eindhoven,. De goedkoopste vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

    Naar vluchten-tool

    Accommodatie

    Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast wat tips gegeven voor een goed verblijf in één van deze steden. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

    Naar hotels

    Parkeren

    Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

    Sale! Goedkope vluchten in de zomervakantie! Vlieg naar Londen, Milaan, Dublin, etc. vanaf €27 retour!