Vluchten

Beleef de Lion King in het echt! Retourvluchten Nairobi, Kenia slechts €357 vanaf A'dam

Een deal van , 31. jul. 2019 20:56

Je vindt in Afrika een aantal schitterende landen, waaronder het adembenemende Kenia. Kenia is misschien niet het meest bekende Afrikaans land, maar je vindt hier vele bijzondere bezienswaardigheden en dit land heeft de Lion King zeer geïnspireerd, al is er geen specifieke rots aan te duiden die als de Koningsrots kan worden aangeduid. Maakt ook niet uit, want je beleeft dit schitterende lande voor slechts €357 met retourvluchten vanaf Amsterdam!

Goedkope vluchten naar Kenia
12. sep. 2019 - 17. dec. 2019
Egypt Air met stop in Cairo
1 koffer inbegrepen
Highlights Nairobi

In Nairobi valt genoeg te beleven. Er is bijvoorbeeld een opvangcentrum voor Giraffen aanwezig in Lang'ata, in het zuiden van deze stad. Je kunt ook naar Bombas of Kenia gaan. Hier kan je veel te weten komen over hoe men in dit gebied vroeger leefden en is ook zeker een aanrader voor jouw reis in Kenia. Ook vind je hier onder de rook van de stad een prachtig natuurreservaat Nairobi Nationaal Park. Ook vind je Mara Masaai, eveneens een groot park in de omgeving, waar je veel weg zult vinden van de Lion King, maar dan in het echt.

Mogelijke vertrekdata

Goedkope retourvluchten naar Nairobi vind je met een vertrekperiode tussen september 2019 en januari 2020. Vluchten worden uitgevoerd door meerdere vliegmaatschappijen, waaronder Egypt Air het meest waarschijnlijke is. in de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Nairobi. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.


Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Nairobi te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool

Beleef de Lion King in het echt! Retourvluchten Nairobi, Kenia slechts €357 vanaf A'dam