Vluchten Hotels

Goedkope herfstvakantie! 6 dagen Malta voor slechts €166 incl. vluchten, verblijf & bootexcursie

Een deal van , 1. aug. 2019 20:00

Wow! We hebben nu een mega goedkope herfstvakantie voor jou samengesteld! Deze deal is beschikbaar voor herfstvakantie voor alle regio's met slechts een klein prijsverschil! Voor slechts €166 ga je 6 dagen lang genieten op het prachtige Malta met adembenemende kliffen, prachtige stranden, sfeervolle vissersdorpjes en helder blauw water om geweldig te gaan snorkelen. Bij deze prijs zitten de vluchten, je verblijf in Saint Paul's Bay met elke ochtend een ontbijtje en een leuke excursie met de boot naar de Blue Lagoon inbegrepen! Snel boeken = profiteren van lage prijzen!

Mega goedkope herfstvakantie!
15. okt. 2019 - 26. okt. 2019
Brussel
Logies met ontbijt
8, 3/10 op Booking.com
Bootexcursie Malta

Om jouw herfstvakantie op Malta nog leuker te maken, hebben we een leuke excursie van GetYourGuide voor je uitgezocht! Voor slechts €20 ga je de hele dag mee op een adembenemende boottocht naar de Blue Lagoon bij het eilandje Comino. Op een prachtige catamaran met 3 glijbanen en lekkere ligbedjes ga je genieten van het prachtige uitzicht op Malta. Je vaart vlak langs de kust en bekijkt Malta's indrukwekkende, natuurlijk gevormde kustlijn met zijn enorme kliffen, rotsige uitsteeksels en inhammen. Op weg naar de Blue Lagoon kun je een bijzonder scheepswrak aanschouwen vanaf 1 van de 26 onderwaterramen. Het is een vroegere Duitse mijnenveger die op een zeebed ligt, op 20 meter onder zeeniveau.

Reismogelijkheden

Vliegen naar Malta kan het goedkoopst in de periode tussen september en november 2019. Om het zo goedkoop mogelijk te houden boek je vlucht en verblijf apart. Je vliegt het goedkoopst vanaf Brussel Charleroi. De goedkoopste vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast een suggestie gegeven voor een goed verblijf in Malta. Toch opzoek naar iets anders? In onze hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie


Goedkope herfstvakantie! 6 dagen Malta voor slechts €166 incl. vluchten, verblijf & bootexcursie