Fantastisch Filipijnen: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €372

Een deal van , 26. dec. 2018 10:00

Ahoy Piraten!

Voor slechts €372 vlieg je al vanaf Amsterdam retour naar Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen. Dit land staat garant voor een succesvolle zon, zee en strandvakantie. Met meer dan 7000 eilanden ga je sowieso de ultieme bounty-ervaring tegemoet! Uiteraard staat dit land ook bekend om zijn magische stranden, bijzondere rijstvelden en machtige vulkanen. We hebben verschillende goedkope vertrekdata gevonden van maart tot en met juni in 2019. Boeken doe je via onze vluchten-tool.

vanaf
372
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 12. jan. 2019 - 24. feb. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Filipijnen

Mogelijke vertrekdata

Goedkoop vliegen naar de Filipijnen kan van maart tot en met juni 2019. De goedkoopste opties vertrekken vanuit Amsterdam. In de bovenstaande tabel vind je enkele voorbeelddata. Vluchten worden uitgevoerd door China Southern. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar de Filipijnen gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op de Filipijnen.

Naar hotel-tool


Impressie

Fantastisch Filipijnen: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €372 - 6

Fantastisch Filipijnen: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €372 - 4

Fantastisch Filipijnen: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €372 - 2

Fantastisch Filipijnen: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €372

Fantastisch Filipijnen: retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €372