Vluchten
vanaf 549€ p.p.

Profiteer snel! Retour naar Kaapstad met Qatar Airways vanaf Amsterdam slechts €549 en business class slechts €2149

Een deal van , 13. feb. 2019 14:00

Ahoy Piraat!

Je kunt nu het prachtige Kaapstad bezoeken voor een hele voordelige prijs! De actie met Qatar Airways loopt nog steeds en daar kan jij nog van profiteren! Voor slechts €549 heb je al comfortabele retourvluchten te pakken naar het veelzijdige Kaapstad. Dat is niet duur, zeker niet als je bedenkt dat Qatar Airways één van de negen airlines wereldwijd met een vijfsterrenbeoordeling door Skytrax is beoordeeld, Ook kunnen de business class liefhebbers hun hart luchten, want ook de business class tickets zijn nu extra voordelig en verkrijgbaar al vanaf €2149! Eenmaal aangekomen valt er genoeg te beleven in deze stad, maar ook de rest van Zuid-Afrika is zeker aan te raden. Ga op avontuur naar één van de vele nationale parken, zoals het overweldigende Kruger Park. Kortom, genoeg te beleven voor een voordelige prijs, dus boek snel!

vanaf
549€
p.p.

Check de details Tijdperk: 17. feb. 2019 - 12. apr. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Kaapstad
  • Details

    Voorbeeldvluchten

    Profiteer snel! Retour naar Kaapstad met Qatar Airways vanaf Amsterdam slechts €549 en business class slechts €2149 - 10

    *Tevens heeft Qatar Airways goedkope business class vluchten!

    Profiteer snel! Retour naar Kaapstad met Qatar Airways vanaf Amsterdam slechts €549 en business class slechts €2149 - 8


Mogelijke vertrekdata en info

Voordelig vliegen naar de verschillende bestemmingen kan tussen februari 2019 en december 2019. De vluchten vertrekken vanaf Amsterdam. Bij Qatar Airways is 1 klein stuk handbagage en 30 kg ruimbagage inbegrepen. Je kunt uiteraard aanvullende bagagetoeslag kopen voor meer handbagage of koffers. Om te profiteren van deze aanbieding boek je de economy retourvluchten tot en met 20 februari 2019. De business class tickets kan je tot en met 18 februari 2019 boeken.

Accommodatie

Als je naar een van deze steden gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement voor je vakantie.

Naar hotel-tool


Impressie

Profiteer snel! Retour naar Kaapstad met Qatar Airways vanaf Amsterdam slechts €549 en business class slechts €2149 - 6

Profiteer snel! Retour naar Kaapstad met Qatar Airways vanaf Amsterdam slechts €549 en business class slechts €2149 - 4

Profiteer snel! Retour naar Kaapstad met Qatar Airways vanaf Amsterdam slechts €549 en business class slechts €2149 - 2

Profiteer snel! Retour naar Kaapstad met Qatar Airways vanaf Amsterdam slechts €549 en business class slechts €2149

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Profiteer snel! Retour naar Kaapstad met Qatar Airways vanaf Amsterdam slechts €549 en business class slechts €2149