Vluchten
vanaf 207€ p.p.

Spotgoedkoop! Retourvluchten vanaf Brussel naar Miami slechts €207

Een deal van , 1. okt. 2018 15:00

Spotgoedkoop! Retourvluchten vanaf Brussel naar Miami slechts €207 - 10

Ahoy Piraten!

Altijd al het bruisende zuiden van Florida willen bezoeken? Dan hebben we goed nieuws. We hebben namelijk hele goedkope tickets naar Miami gevonden. Deze trendy plaats biedt alles wat je hartje begeert. Je vindt hier de mooiste designer boetiekjes, witte stranden en gezellige uitgaansgelegenheden. Via onze vluchten-tool boek je al een retour voor slechts €207 per persoon! Vliegen doe je ook nog eens vanaf Brussel.

vanaf
207€
p.p.

Bekijk hier de deal Tijdperk: 2. okt. 2018 - 1. dec. 2018

Origine
Brussel
Bestemming
Miami

Mogelijke vertrekdata

Het goedkoopste vlieg je in de maanden januari tot en met maart. Vluchten worden in de meeste gevallen uitgevoerd door British Airways of Air Europa. Vertrek is vanaf Brussel-Zaventem.

Miami

Een bezoek aan Miami betekent het ervaren van een ideale mix tussen Amerika en Caribische invloeden. Hoewel de Amerikaanse regeltjes en wetten hier zeker merkbaar zijn in het openbare leven is het hier toch meer relaxed. Het subtropische klimaat draagt hier zeker voor een groot deel aan bij. Het feit dat Miami niet alleen een leuke vakantiebestemming is maar ook een metropool waar in totaal maar liefst vijf miljoen mensen wonen en werken zorgt ervoor dat de afstanden vrij groot zijn als je echt wat van de stad wilt zien. Als je geen zin hebt om teveel tijd in een auto te spenderen dan kun je er het beste voor kiezen om een hotel in Miami Beach te boeken, en dan bij voorkeur in het populairste deel South Beach.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het het makkelijkste om zelf een bijpassend verblijf te vinden in Miami. Deze vind je snel en gemakkelijk met de tool op onze website. Een verblijf boeken via Airbnb is tevens een goede en goedkope optie.


Impressie

Spotgoedkoop! Retourvluchten vanaf Brussel naar Miami slechts €207 - 6

Spotgoedkoop! Retourvluchten vanaf Brussel naar Miami slechts €207 - 4

Spotgoedkoop! Retourvluchten vanaf Brussel naar Miami slechts €207 - 2

Spotgoedkoop! Retourvluchten vanaf Brussel naar Miami slechts €207

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Spotgoedkoop! Retourvluchten vanaf Brussel naar Miami slechts €207