Vluchten
vanaf 300€ p.p.

Goedkope retourvluchten naar Miami nu slechts €300

Een deal van , 2. mei. 2018 15:04

Ahoy Piraten!

The Magic City, the 3-0-5 en MIA. Dit kan natuurlijk maar één stad zijn: Miami! De Amerikaanse de stad waar de zon altijd lijkt te schijnen en die tot de verbeelding van velen is nu voor een zeer mooi prijsje te bereiken. Dankzij een mooie promotie van TUIfly vlieg je namelijk voor maar €300 naar Miami! Dat zijn nog eens lekkere prijzen!

vanaf
300€
p.p.

Deal info Tijdperk: 2. mei. 2018 - 31. mrt. 2019

Origine
Brussel
Bestemming
Miami
  • Details

    Goedkoopste data:

    Goedkope retourvluchten naar Miami nu slechts €300 - 12

    Last minute vertrek:

    Goedkope retourvluchten naar Miami nu slechts €300 - 10


Mogelijke vertrekdata

Het goedkoopste vlieg je in de maanden december 2018 - maart 2019. Last minute vlieg je al voor €150 heen, ook een scherpe prijs! Vluchten worden uitgevoerd door TUIfly en vertrekken vanuit Brussel.

Miami

Een bezoek aan Miami betekent het ervaren van een ideale mix tussen Amerika en Caribische invloeden. Hoewel de Amerikaanse regeltjes en wetten hier zeker merkbaar zijn in het openbare leven is het hier toch meer relaxed. Het subtropische klimaat draagt hier zeker voor een groot deel aan bij. Het feit dat Miami niet alleen een leuke vakantiebestemming is maar ook een metropool waar in totaal maar liefst vijf miljoen mensen wonen en werken zorgt ervoor dat de afstanden vrij groot zijn als je echt wat van de stad wilt zien. Als je geen zin hebt om teveel tijd in een auto te spenderen dan kun je er het beste voor kiezen om een hotel in Miami Beach te boeken, en dan bij voorkeur in het populairste deel South Beach.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het het makkelijkste om zelf een bijpassend verblijf te vinden in Miami. Deze vind je snel en gemakkelijk met de tool op onze website. Een verblijf boeken via Airbnb is tevens een goede en goedkope optie. Bekijk onze wishlist met leuke en betaalbare appartementen!

Goedkope retourvluchten naar Miami nu slechts €300 - 8

Naar hotel-tool Naar Airbnb

Suggesties

Shalimar Motel: 3,5/5 score op Tripadvisor - €70 per nacht in 2-persoonskamer

Goedkope retourvluchten naar Miami nu slechts €300 - 6

Hilton Miami Downtown: 4/5 score op Tripadvisor - €138 per nacht in 2-persoonskamer

Goedkope retourvluchten naar Miami nu slechts €300 - 4

Goedkope retourvluchten naar Miami nu slechts €300 - 2
Goedkope retourvluchten naar Miami nu slechts €300

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Goedkope retourvluchten naar Miami nu slechts €300