Goedkope retourvluchten van Amsterdam naar Indonesië! Naar Java of Bali al vanaf €361!

Een deal van , 15. apr. 2018 2:04

Ahoy Piraten!

De eilanden van Indonesië hebben voor iedereen wel wat moois te bieden. Geniet hier van de prachtige stranden, maak kennis met de indrukwekkende cultuur en proef van het heerlijke Indonesische eten! We hebben nu goedkope tickets gevonden waarmee je bijvoorbeeld van Amsterdam naar Java al voor €361 retour vliegt. Daarnaast is het ook mogelijk om voordelig van Amsterdam naar Bali te vliegen, zo ben je slechts €405 kwijt voor een retourtje! Kijk snel naar de verschillende vertrekdata en wie weet maak je dit jaar nog je droomreis!

vanaf
361
p.p.

Goedkope retourvluchten naar Indonesië Tijdperk: 2. mei. 2018 - 14. dec. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Jakarta, Bali

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Jakarta of Bali kan in de maanden mei en december al vanaf €361. Je vertrekt vanaf Amsterdam, omdat hier de prijzen het laagst liggen. Vluchten worden uitgevoerd door Xiamen Airlines. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Overstap

Met de hierboven geselecteerde vluchten zul je een lange overstap in Xiamen, China moeten maken. Dit is natuurlijk een mooie kans om deze stad beter te leren kennen. Bij Xiamen Airlines kom je mogelijk in aanmerking voor een gratis hotelovernachting tijdens je overstap. Lees hierover meer op de website van de maatschappij.

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet al super klinkt, dan wordt het nu nog beter! De Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info vind je in dit artikel.

Kaart aanvragen

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf op Java of Bali te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool


Impressie Indonesië

Goedkope retourvluchten van Amsterdam naar Indonesië! Naar Java of Bali al vanaf €361! - 8
Goedkope retourvluchten van Amsterdam naar Indonesië! Naar Java of Bali al vanaf €361! - 6
Goedkope retourvluchten van Amsterdam naar Indonesië! Naar Java of Bali al vanaf €361! - 4
Goedkope retourvluchten van Amsterdam naar Indonesië! Naar Java of Bali al vanaf €361! - 2
Goedkope retourvluchten van Amsterdam naar Indonesië! Naar Java of Bali al vanaf €361!

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.