Vluchten
vanaf 290€ p.p.

Nog steeds beschikbaar! Goedkope retourvluchten naar Hanoi: vliegen vanaf Amsterdam voor maar €290!

Een deal van , 25. jan. 2020 15:00

Ahoy Piraten!

Zulke lage prijzen zien we niet vaak! Als je er snel bij bent kan je nu voor maar €290 naar Hanoi vliegen! (Deze vluchten zijn normaal gesproken meer dan €100 duurder!) Je vliegt dan vanaf Amsterdam en hebt wel een lange tussenstop in Kanton (ongeveer 6 uur). Maar voor zo'n bodemprijs doen we natuurlijk niet moeilijk over een tussenstop, als je gewoon een paar filmpjes, interessante podcasts en leuke muziek download, vliegt de tijd zo voorbij!

Ook het leven tijdens je reis is super goedkoop, Vietnam is zelfs een van de goedkoopste landen ter wereld! Hostels of hotelletjes boek je al voor nog geen tientje per persoon (afhankelijk van je wensen) en ook het eten kost bijna niks! Dit is dus de perfecte bestemming voor reizigers met een klein budget. Boek snel jouw goedkope vlucht en laat je verbazen door al het moois van Vietnam!

Nog steeds beschikbaar! Goedkope retourvluchten naar Hanoi: vliegen vanaf Amsterdam voor maar €290! - 10

Mogelijke vertrekdata

Goedkope retourvluchten naar Vietnam vind je met een vertrekperiode tussen februari tot en met juli. In het voorbeeld vlieg je op 5 juni naar Hanoi, Vietnam. Ook vind je in het voorbeeld veel voorbeelddata die misschien beter bij jouw wensen aansluiten. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Vietnam te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de hotel tool op onze website.

Naar hotel-tool

Impressie

Nog steeds beschikbaar! Goedkope retourvluchten naar Hanoi: vliegen vanaf Amsterdam voor maar €290! - 8

Nog steeds beschikbaar! Goedkope retourvluchten naar Hanoi: vliegen vanaf Amsterdam voor maar €290! - 6

Nog steeds beschikbaar! Goedkope retourvluchten naar Hanoi: vliegen vanaf Amsterdam voor maar €290! - 4

Nog steeds beschikbaar! Goedkope retourvluchten naar Hanoi: vliegen vanaf Amsterdam voor maar €290! - 2

Nog steeds beschikbaar! Goedkope retourvluchten naar Hanoi: vliegen vanaf Amsterdam voor maar €290!

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Nog steeds beschikbaar! Goedkope retourvluchten naar Hanoi: vliegen vanaf Amsterdam voor maar €290!