Boek nu jouw tripje naar Boekarest: 3 dagen voor slechts €68 incl. vluchten & verblijf

Een deal van , 26. jul. 2019 12:00

Ahoy Piraat!

Voor een prachtige stedentrip ben je niet teveel kwijt. Wat dacht je van het prachtige Boekarest. Deze stad met vele Franse en Italiaanse invloeden wordt gezien als een prachtige stad in het oosten van Europa. 'Bedankt, tot ziens' wordt hier als 'merci, ciao' vertaald. Maar het is meer wat deze stad zo aantrekkelijk maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld aan de goedkope vluchten! Je hebt al een driedaagse stedentrip naar Boekarest voor slechts €68!

Dit is inclusief vluchten en een centraal verblijf. Ontdek de prachtige Roemeense keuken en bijzondere architectuur. Enkele voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het Parlementspaleis, wat tot één van de grootste gebouwen ter wereld behoord. Om een indruk te krijgen van het platteland van Roemenië kan je het beste het Dorpsmuseum bezoeken. Verder is het restaurant Caru' cu Bere zeker aan te raden. Tijd om Boekarest te boeken!

vanaf
68
p.p.

Check deze deal Tijdperk: 17. okt. 2019 - 20. nov. 2019

Origine
Charleroi
Bestemming
Boekarest
 • Details

  Voorbeeldvluchten: 18 t/m 20 november

  Boek nu jouw tripje naar Boekarest: 3 dagen voor slechts €68 incl. vluchten & verblijf - 10

  Voorbeeldaccommodatie:

  Boek nu jouw tripje naar Boekarest: 3 dagen voor slechts €68 incl. vluchten & verblijf - 8


  Prijsberekening:

  Vluchtprijs: €33

  Prijs accommodatie: €70

  Prijs accommodatie per persoon: €35

  Totaalprijs per persoon: €68


  Meer reisdata:

Mogelijk reisdata

Er zijn verschillende opties mogelijk bij deze deal, wat betreft vertrekdata en vertrekplaats. Je vliegt vanaf Brussel Charleroi en je boekt de vluchten en verblijf apart. In dit voorbeeld ga je van 18 t/m 20 november. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten-tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast een tip gegeven voor een goed verblijf in Boekarest. Zoek je liever zelf naar een accommodatie? Gebruik dan onze makkelijk hotel-tool.

Naar hotel-tool

Onze tips:

 • Herastrau Park is een gigantisch park met een meer midden in de stad. Hier is het lekker wandelen, genieten van een ijsje of je springt op de waterfiets!
 • Lipscani is het bruisende gedeelte van de stad. Hier vind je alles, van pubs tot clubs en van leuke boetiekjes tot de beste restaurants. Hier moet je zijn geweest!
 • Het immense parlementsgebouw mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een citytrip. Probeer die maar eens in één keer perfect op de foto te krijgen.

Impressie Boekarest

Boek nu jouw tripje naar Boekarest: 3 dagen voor slechts €68 incl. vluchten & verblijf - 6
Boek nu jouw tripje naar Boekarest: 3 dagen voor slechts €68 incl. vluchten & verblijf - 4
Boek nu jouw tripje naar Boekarest: 3 dagen voor slechts €68 incl. vluchten & verblijf - 2
Boek nu jouw tripje naar Boekarest: 3 dagen voor slechts €68 incl. vluchten & verblijf

Boek nu jouw tripje naar Boekarest: 3 dagen voor slechts €68 incl. vluchten & verblijf