Vluchten Hotels

Bijzondere stedentrip in Litouwen! Lang weekend Vilnius slechts €97 incl. vluchten & hotel

Een deal van , 10. jul. 2019 16:00

Ahoy Piraat! We hebben nu goedkope vluchten van Eindhoven naar Vilnius gevonden! Daarom hebben we een bizar goedkope en bijzondere stedentrip voor jou samengesteld! Vilnius (de hoofdstad van Litouwen) is misschien niet de stad die hoog op je to-do list staat, maar wij willen je graag laten zien waarom je deze stad toch eens moet overwegen! Het historische centrum is een verzameling van barokke, gotische, renaissance en klassieke bouwwerken. Laat je betoveren door de verscheidenheid aan architectuur, ga schaatsen in het winkelcentrum en ontdek het bruisende nachtleven! Boek nu voor slecht €97!

3. sep. 2019 - 17. okt. 2019
Wizz Air
Eindhoven
Bijzonder & goedkoop!
Reismogelijkheden

Vliegen naar Vilnius kan het goedkoopst tussen september en oktober. Om het zo goedkoop mogelijk te houden boek je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Eindhoven. De goedkoopste vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Wizz Air. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast een goed voorbeeld gegeven voor een verblijf in Vilnius. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

hotel-tool

Impressie


Bijzondere stedentrip in Litouwen! Lang weekend Vilnius slechts €97 incl. vluchten & hotel