Oh Canada: retourvluchten naar Vancouver, Montréal en Toronto slechts €280

Een deal van , 11. okt. 2018 6:00

Oh Canada: retourvluchten naar Vancouver, Montréal en Toronto slechts €280 - 14

Ahoy Piraten!

Laat je betoveren door al het natuurschoon dat Canada te bieden heeft. Je vindt in dit land talloze nationale natuurparken, watervallen en groene bossen. Als je altijd al naar dit land hebt willen gaan, dan is dit je kans! We hebben namelijk hele goedkope retourvluchten naar verschillende steden in Canada. Je kan voor een bodemprijs naar Vancouver, Montréal of Toronto. Ideale steden voor het begin van een spannende rondreis. In het goedkoopste geval betaal je slechts €280 voor een retourticket vanaf Amsterdam.

vanaf
280
p.p.

Bekijk hier de deal Tijdperk: 31. okt. 2018 - 11. dec. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Vancouver, Montreal, Toronto

Mogelijke vertrekdata

Het goedkoopst vlieg je van november tot en maart 2019. Je betaalt in het goedkoopste geval slechts €280 voor een retourticket. Vluchten worden onder andere uitgevoerd door IcelandAir, WOW air en British Airways. Wil je liever een andere datum? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige vluchten-tool en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar de vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zélf een bijpassend verblijf in Canada te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de hotel-tool op onze website.

Naar hotel-tool


Oh Canada: retourvluchten naar Vancouver, Montréal en Toronto slechts €280 - 6

Oh Canada: retourvluchten naar Vancouver, Montréal en Toronto slechts €280 - 4

Oh Canada: retourvluchten naar Vancouver, Montréal en Toronto slechts €280 - 2

Oh Canada: retourvluchten naar Vancouver, Montréal en Toronto slechts €280

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.
Oh Canada: retourvluchten naar Vancouver, Montréal en Toronto slechts €280