Vluchten
vanaf 303€ p.p.

Goedkope vliegtickets Canada: retourvluchten Toronto nu slechts €303

Een deal van , 13. aug. 2018 10:03

Ahoy!

Altijd als eens naar Canada gewild? De natuur, de fauna, of de steden? Dan is dit je kans! We hebben namelijk goedkope vliegtickets voor je gevonden vanaf Amsterdam. Je vliegt al vanaf €303 naar Toronto. Kun je gelijk even de Niagara Falls bezoeken. Helemaal ideaal! Boek nu snel, nu de deals nog goedkoop zijn!

vanaf
303€
p.p.

Boek tickets Tijdperk: 8. jan. 2019 - 10. apr. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Toronto

Mogelijke vertrekdata

Het goedkoopst vlieg je van januari tot en met april naar Toronto. Je betaalt in het goedkoopste geval slechts €303 voor een retourticket. Vluchten worden uitgevoerd door Lufthansa, KLM, Jet Air, Air Canada of Brussels Airlines. Wil je liever een directe vlucht of een andere datum? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige vluchten-tool en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar de vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zélf een bijpassend verblijf in Canada te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de hotel-tool op onze website.

Naar hotel-tool

Goedkope vliegtickets Canada: retourvluchten Toronto nu slechts €303 - 6

Goedkope vliegtickets Canada: retourvluchten Toronto nu slechts €303 - 4

Goedkope vliegtickets Canada: retourvluchten Toronto nu slechts €303 - 2

Goedkope vliegtickets Canada: retourvluchten Toronto nu slechts €303

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Goedkope vliegtickets Canada: retourvluchten Toronto nu slechts €303