Ontdek divers Ethiopië: retourvluchten met Lufthansa nu slechts €341

Een deal van , 8. nov. 2018 2:00

Arrr Piraten!

Als je verliefd bent op Zuid-Afrika, Kenia of Namibië dan is de volgende bestemming echt iets voor jou! We hebben goedkope retourvluchten gevonden naar Ethiopië, de hoofdstad Addis Abeba om precies te zijn. Vanaf hier kan je de indrukwekkende landschappen met watervallen en vulkanen gaan ontdekken. Een andere tip is om kennis te maken met de gastvrije cultuur en de prachtige nationale natuurparken te bezoeken. Voor slechts €341 vlieg je al retour van Amsterdam met Lufthansa.

vanaf
341
p.p.

Bekijk de deal Tijdperk: 8. nov. 2018 - 7. jan. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Ethiopie

Mogelijke reisdata

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Addis Abeba kan op verschillende data van december 2018 t/m maart 2019. Vluchten worden uitgevoerd door Lufthansa of Egypt Air. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata naar Ethiopië. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Ethiopië gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind je perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Naar hotel-tool


Impressie

Ontdek divers Ethiopië: retourvluchten met Lufthansa nu slechts €341 - 6

Ontdek divers Ethiopië: retourvluchten met Lufthansa nu slechts €341 - 4

Ontdek divers Ethiopië: retourvluchten met Lufthansa nu slechts €341 - 2

Ontdek divers Ethiopië: retourvluchten met Lufthansa nu slechts €341

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.