Vluchten
vanaf 365€ p.p.

Time for Africa! Retourvluchten naar Kenia al vanaf €365

Een deal van , 5. mei. 2019 18:00

Ahoy Piraten!

Het is tijd voor die once in a lifetime experience! We hebben via onze vluchten-tool goedkope vliegtickets naar Kenia gevonden. Je vliegt al retour voor €365 per persoon naar Nairobi. Deze stad is het ideale startpunt voor een rondreis of vakantie in Kenia. Ga op safari en spot met je verrekijker de Big Five, kom lekker tot rust aan het strand en bezoek ook de indrukwekkende musea in dit land. We hebben vanaf Amsterdam veel goedkope vliegtickets van mei tot en met november gevonden. Snel boeken, want op = op.


Mogelijke reisdata

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Nairobi kan op verschillende data tussen mei en november 2019. Vluchten worden uitgevoerd met name uitgevoerd door Egypt Air. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata naar Kenia. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Kenia gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind je perfecte hotel, resort, hostel of appartement. Om de eerste paar dagen bij te komen in Nairobi, hebben we hieronder een paar suggesties gegeven.

Godials Bed & Breakfast - 8,9/10 score. Prijs is per kamer, per nacht.

Time for Africa! Retourvluchten naar Kenia al vanaf €365 - 10

The Heron Portico - 8,3/10 score. Prijs is per kamer, per nacht.

Time for Africa! Retourvluchten naar Kenia al vanaf €365 - 8

Naar hotel-tool


Impressie

Time for Africa! Retourvluchten naar Kenia al vanaf €365 - 6

Time for Africa! Retourvluchten naar Kenia al vanaf €365 - 4

Time for Africa! Retourvluchten naar Kenia al vanaf €365 - 2

Time for Africa! Retourvluchten naar Kenia al vanaf €365

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Time for Africa! Retourvluchten naar Kenia al vanaf €365