Vluchten
vanaf 315€ p.p.

Party in the USA! Retourvluchten naar Miami slechts €315 vanaf Amsterdam en Brussel

Een deal van , 2. apr. 2019 16:00

Ahoy Piraten!

Ben je gek op Amerika maar ook verliefd op de Caribische stranden? Dan is Miami een uitstekende vakantie bestemming. Kom helemaal tot rust op Miami Beach, bewonder het mooie Art Deco District, ga heerlijk een dagje winkelen en bezoek uiteraard een van de trendy feestjes. We hebben goedkope vliegtickets gevonden naar Miami voor slechts €315 per persoon. Dat is echt heel goedkoop, want vliegen doe je doorgaans met British Airways, KLM of Delta. Tevens kan je zowel vanaf Amsterdam of Brussel-Zaventem vertrekken.


Mogelijke vertrekdata

Het goedkoopste vlieg je in de maanden mei, juni, september en november 2019. Vluchten worden in de meeste gevallen uitgevoerd door British Airways, KLM of Delta. Vertrek is vanaf Brussel-Zaventem en Amsterdam.

Miami

Een bezoek aan Miami betekent het ervaren van een ideale mix tussen Amerika en Caribische invloeden. Hoewel de Amerikaanse regeltjes en wetten hier zeker merkbaar zijn in het openbare leven is het hier toch meer relaxed. Het subtropische klimaat draagt hier zeker voor een groot deel aan bij. Het feit dat Miami niet alleen een leuke vakantiebestemming is maar ook een metropool waar in totaal maar liefst vijf miljoen mensen wonen en werken zorgt ervoor dat de afstanden vrij groot zijn als je echt wat van de stad wilt zien. Als je geen zin hebt om teveel tijd in een auto te spenderen dan kun je er het beste voor kiezen om een hotel in Miami Beach te boeken, en dan bij voorkeur in het populairste deel South Beach.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het het makkelijkste om zelf een bijpassend verblijf te vinden in Miami. Deze vind je snel en gemakkelijk met de tool op onze website.


Impressie

Party in the USA! Retourvluchten naar Miami slechts €315 vanaf Amsterdam en Brussel - 6

Party in the USA! Retourvluchten naar Miami slechts €315 vanaf Amsterdam en Brussel - 4
Party in the USA! Retourvluchten naar Miami slechts €315 vanaf Amsterdam en Brussel - 2
Party in the USA! Retourvluchten naar Miami slechts €315 vanaf Amsterdam en Brussel

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Party in the USA! Retourvluchten naar Miami slechts €315 vanaf Amsterdam en Brussel