Vluchten
vanaf 327€ p.p.

Goedkope vliegtickets naar Canada: retourvluchten naar Toronto slechts €327

Een deal van , 23. apr. 2019 14:00

Ahoy Piraten!

We hoeven natuurliefhebbers en avonturiers niet meer te vertellen dat Canada op de bucket list moet! Maar wist je dat ook cultuurliefhebbers en stedentrip lovers in dit land op het juiste adres zijn? Boek bijvoorbeeld een goedkope retourvlucht naar Toronto voor slechts €327. Proef hier het lokaal gebrouwen bier en breng een bezoek aan diverse musea. Uiteraard is Toronto ook een goed startpunt voor een onvergetelijke rondreis. Ga eropuit en ontdek het westen van Canada met zijn mooie natuurparken, ongerepte kusten en indrukwekkende bergen. Deze goedkope retourvluchten boek je via onze vluchten-tool.

vanaf
327€
p.p.

Check deze vluchten Tijdperk: 9. mei. 2019 - 8. dec. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Toronto

Mogelijke vertrekdata

Goedkoop vliegen naar Canada kan van mei tot en met december 2019. De goedkoopste vluchten vertrekken vanaf Amsterdam naar Toronto. In de bovenstaande tabel vind je enkele voorbeelddata. Vluchten worden uitgevoerd door onder andere Air Transat, KLM en Air Canada. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Canada gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Canada.

Naar hotel-tool


Impressie Toronto

Goedkope vliegtickets naar Canada: retourvluchten naar Toronto slechts €327 - 8

Goedkope vliegtickets naar Canada: retourvluchten naar Toronto slechts €327 - 6

Goedkope vliegtickets naar Canada: retourvluchten naar Toronto slechts €327 - 4

Goedkope vliegtickets naar Canada: retourvluchten naar Toronto slechts €327 - 2

Goedkope vliegtickets naar Canada: retourvluchten naar Toronto slechts €327

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Goedkope vliegtickets naar Canada: retourvluchten naar Toronto slechts €327