Vluchten
voor 125€

Goedkope vliegtickets naar Ijsland nu slechts €125 voor een retourtje

Een deal van , 21. jan. 2015 13:04

Ahoy, VakantiePiraten!

Een bezoek brengen aan prachtige, ongerepte natuur? Boek dan nu snel deze topaanbieding via PaperFlies en vlieg in mei voor maar €125 met AirBerlin heen en terug vanaf Düsseldorf naar Reykjavik! IJsland beschikt over prachtige natuur en als u in dit land bent, kunt u niet alleen het Noorderlicht zien, maar ook vulkanen, hot springs, geisers, watervallen en The Blue Lagoon! Ook is IJsland een ideale plek om walvissen te spotten, kun je in een meer midden in een vulkaan zwemmen of uw wandelschoenen aantrekken en door de ongerepte natuur gaan wandelen. Een ideaal land voor de echte vakantiepiraten! Niet alleen de natuur van IJsland is een bezoek waard, maar ook de moderne kosmopolitische hoofdstad Reykjavik mag zeker niet overgeslagen worden! Gelegen aan het Tjörnin meer heeft deze stad een gevoel van ruimte en rust over zich heen, die niet snel in andere grote steden in Europa gevonden kan worden. De stad heeft voor ieder wat wils, van mooie museums met uitgebreide verzamelingen van manuscripten uit de Middeleeuwen en een reusachtige witte betonnen kerk met uitzicht over de stad tot aan een bruisend nachtleven dat vooral in de warmere maanden (mei t/m september) soms de hele nacht door kan gaan!

De heenvlucht is op 3, 5 of 19 mei en op de site van paperflies.com is bij elk van deze opties de dagen voor de terugvlucht te zien. En dat voor slechts €125,- .

Twijfel niet al te lang, want deze aanbieding is nog maar een paar dagen geldig. Een accommodatie vind je makkelijk op Trivago.

voor
125€

Goedkoop naar Ijsland Tijdperk: 21. jan. 2015 - 4. feb. 2015

Origine
Dusseldorf
Bestemming
Reykjavik
  • Details

    Goedkope vliegtickets naar Ijsland nu slechts €125 voor een retourtje

Goedkope vliegtickets naar Ijsland nu slechts €125 voor een retourtje