Vluchten
vanaf 393€ p.p.

Vliegtickets Nepal: retour naar Kathmandu met Turkish Airlines nu slechts €393

Een deal van , 14. jan. 2021 11:40

Ahoy Piraten!

Nepal is een veelzijdig land met een uniek landschap en verdient absoluut een plekje op elke bucketlist. Denk maar aan de Himalaya, bijzondere tempels, unieke cultuur en traditionele bergdorpjes. Doordat dit land nooit een kolonie is geweest, heeft het zijn authentieke cultuur behouden. Ook als je van actieve vakanties houdt is Nepal een goede optie. Je kan bijvoorbeeld meedoen aan een trekking, gaan raften en bergen beklimmen!

Via onze vluchten-tool hebben we nu geweldige vluchten gevonden. Voor slechts €393 vlieg je namelijk al retour met Turkish Airlines. We hebben verschillende goedkope vluchten gevonden tussen juni en december dit jaar!

vanaf
393€
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 1. jun. 2021 - 2. dec. 2021

Origine
Amsterdam
Bestemming
Nepal

Mogelijke vertrekdata

Goedkope retourvluchten naar Kathmandu vind je met een vertrekperiode in de maanden april tot en met december. In het bovenstaande lijstje vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Nepal. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Nepal te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de hotel tool op onze website.

Naar hotel-tool


Impressie

Vliegtickets Nepal: retour naar Kathmandu met Turkish Airlines nu slechts €393 - 6

Vliegtickets Nepal: retour naar Kathmandu met Turkish Airlines nu slechts €393 - 4

Vliegtickets Nepal: retour naar Kathmandu met Turkish Airlines nu slechts €393 - 2

Vliegtickets Nepal: retour naar Kathmandu met Turkish Airlines nu slechts €393

Vliegtickets Nepal: retour naar Kathmandu met Turkish Airlines nu slechts €393