Vluchten
vanaf 50€ p.p.

Nice! Retourvluchten naar Nice voor slechts €50 vanaf Schiphol

Een deal van , 21. feb. 2019 20:02

Ahoy!

Niet te duur, naar de Cote d'Azur! We hebben namelijk goedkope vluchten gevonden naar het mooie Nice. Voor slechts €50 vlieg je al retour vanaf Schiphol. Deze regio staat dan bekend als zeer prijzig, je bespaart in ieder geval een mooi centje met deze goedkope vliegtickets naar Nice. Vertrek is mogelijk tussen maart en juli.


Reisinformatie

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Nice in Frankrijk kan op verschillende data van maart tot en met juni. Vluchten worden in de meeste gevallen uitgevoerd door easyJet. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata naar Seoel. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Miles sparen

Flying Blue (het frequent flyer programma van KLM en Air France) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet super klinkt! Maar het wordt nog beter: de Flying Blue - American Express is namelijk na 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel

Kaart aanvragen

Accommodatie

Als je naar Nice gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Naar hotel-tool

Impressie

Nice! Retourvluchten naar Nice voor slechts €50 vanaf Schiphol  - 6

Nice! Retourvluchten naar Nice voor slechts €50 vanaf Schiphol  - 4

Nice! Retourvluchten naar Nice voor slechts €50 vanaf Schiphol  - 2

Nice! Retourvluchten naar Nice voor slechts €50 vanaf Schiphol

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Nice! Retourvluchten naar Nice voor slechts €50 vanaf Schiphol